Långlunch @ Raawka

Trots att denna veckan har var mycket hektiskt (har försökt jobba ikapp sen förra veckans sjukfrånvaro) så har jag hunnit med en lunchdejt. Jag blev mycket glad när min vän Ami, som jag inte har sett på många, många månader frågade om vi kunde luncha tillsammans. Hon var sugen på Raawka, och det är ju alltid en bra idé. Sagt och gjort träffasdes vi där igår på långlunch. Det var skönt att komma bort från datorn en stund och dessutom hade jag en del ärenden på stan innan. Tog bland annat passfoto (urk), fast fy vad smart det har blivit när bilderna kan skickas till polisen direkt från fotografen och jag bara behöver ansöka online (måste bara komma ihåg att göra det också).
 
Jag har äntligen sluppit min flunsa nu också. Eller visst hänger den ännu kvar lite, men mycket bättre än det varit på de senaste månaderna! Förra veckans vila gjorde säkert gott! Och jag ska försöka bli bättre på att vila sådär annars också.
 
Brukar hata bilder på mig när jag skrattar "på riktigt", men jag tycker Ami lyckades riktigt bra! Eller hur? Tack för bilderna. Annars hade jag nog inte haft nåt snabbt att blogga nu.
 
Passbilderna tog jag förresten för att vi ska åka till Köpenhamn i december. Jag ser väldigt mycket fram emot den lilla resan, eftersom jag ju inte hade någon sommarsemester alls. Det ska bli härligt med några lediga dagar i ett juligt Köpenhamn (jag hoppas på julmarknad!). Dessutom håller vi på att boka en vintersemestervecka på varmare breddgrader. DET ser jag ohälosamt mycket fram emot. Jag tänker mig en pool, en bok, vin och middagar och lite vandring typ. Utan jobbdator! Vi funderar på Madeira, Kanarieöarna eller Kap Verde. Längre vill vi nog inte flyga för bara en vecka. Även om jag egentligen skulle vilja åka till Kuba, Mexico eller USA. 
 
Tusen tack för alla kommentarer om bilderna i förra inlägget. Fick massvis med kommentarer på inlägget på facebook. Tack för dem! Del 2 av bröllopet kommer inom några dagar då jag har redigerat klart! 
 
Sara.
Publicerat i Lunch / Vardag 2016
Taggar: Ami / Boka resa / Busy / Busy busy / Jobbar hela tiden / Jobbat / Jobbelijobb / Kaka / Lunch / Lunchbloggen / Lunchdejt / Långlunch / Pass / Passfoto / Raawka / Rawfood / Resesugen / Råkaka / Skratt / Tack / Urk / Vardag / Vardagen / Vardagslyx / Vänner
Kommentarer (1)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar