Frans & Nicole

För en dryg vecka sedan firade vi Philipps födelsedag med middag på gamla Fransmanni, som numera alltså heter Frans & Nicole. Restaurangen har renoverats och ser riktigt trevlig ut, medan menyn nästan var densamma som förr. Jag hade nog nästan hoppats på lite mera förändring i menyn ändå.
 
Jag åt en french burger, som fick godkänt. Och jag tror faktiskt att detta var en nyhet på menyn om jag  inte minns fel.
 
Sniglarna och musslorna fanns ändå kvar på menyn till min (sniglarna) och Philipps (musslorna) glädje. 
 
Mamma var också med, eller egentligen var det ju alltså hennes födelsedagspresent till Philipp. En mycket trevlig sådan om ni frågar mig :) 
 
För övrigt så händer det inte så mycket i min vardag. Eller jag jobbar mest! Jag trodde liksom att det skulle lugna ner sig efter sommaren, men icke. Det är ju ett positivt problem förstås, att jag har ett jobb! Jag försöker liksom jobba ikapp allt det som ligger efter hela tiden. Men kanske jag är ikapp till jul, hehe! Jag hade gärna velat ta några dagar ledigt runt julen, eftersom det inte blev någon sommarsemester i år känner jag mig i stort behov av det. Fast vi ska faktiskt också åka på resa till båda Köpenhamn och Helsingfors innan julen, eventuellt också Jyväskylä. Så då får jag ju faktiskt 2 lediga dagar. Men jag skulle gärna ha några lediga dagar då jag bara är hemma och gör absolut ingenting. Drömmen!
 
Sara. 
Publicerat i Restaurang / Vardag 2016
Taggar: Burgare / Busy / Busy busy / Frans & Nicole / Fransmanni / I behov av semester! / Jobb / Jobbar hela tiden / Jobbelijobb / Mamma / Matin / Philipp / Philipps födelsedag / Restaurang / Vardag / Vardagen
Kommentarer (0)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar