Tillbaka!

De senaste två veckorna har jag säkert dagligen fått frågan: "när ska du blogga?". Och svaret kommer här: jag ska blogga NU! Visserligen blir väl detta (kanske) inte något långt inlägg. Eller åtminstone blir det väl ett ganska rörigt inlägg. Jag tänkte liksom mest säga hej och meddela att jag är vid liv och att jag inte har slutat blogga. Det har liksom bara varit lite mycket den senaste tiden. 
 
Senast jag bloggade var efter ju vår examensfest och man kan nog kanske säga att det har hänt en hel del sedan sist. Jag ska försöka ge er en liten snabbis tillbakablick:
 
Detta har alltså hänt:
  • Precis efter vår examensfest blev jag sjuk samtidigt som jag hade den mest sjukligt stressiga jobbveckan någonsin. Jag skulle hinna med 5 dagars jobb på endast 3 dagar (inklusive hålla 2 skolningar), trots att jag var sjuk.
  • I slutet av den ovan nämnda veckan åkte vi iväg på tjejweekend till London där vi tillbringade 3 härliga dagar med tjejerna.
  • Ja just det, jag köpte ju också en ny bil innan det här. En ny volvo, V40 denna gång! Min gamla trogna röda Volvo var inte så samarbetsvillig på besktningen och det var liksom inte värt att reparera den längre. I en vecka googlade jag bilar och en fredag åkte jag iväg till Tervajoki och köpte denna som syns på  bilden. Jag är forfarande nykär! Förutom att jag och volvon fick punktering och blev bortbogserade från nya omfartsvägen förra veckan så har vi funkat strålande ihop. 
  • Väldigt många fotograferingar och redigeringsarbete har jag hunnit med dessa veckor och supermycket företagsjobb. Jag vågar inte ens räkna hur många jobbtimmar det har blivit, alla tiders rekord är det i alla fall.
  • Veckan efter London åkte jag på jobbresa till Helsingfors och Åbo med väldigt kort varsel. Jag skulle hålla skolningar även där.
  • Planerat vår 5-årsfest i Tyskland (bara 3 veckor kvar, hjälp!).
  • Planerat svärisarnas besök till Finland nästa vecka. 
  • Sommarens första tur till villan i onsdags.
  • Några kalas, några lunchdejter och några kvällsdejter.
  • sist men inte minst... så har jag också en mycket stor och glädjande nyhet på kommande angående Philipps situation, men mera än så får jag tydligen ännu inte berätta, meddelar han :) Jag vet att det är hemskt otrevligt att inte skriva B om man har skrivit A. Men nu kunde jag bara inte hålla mig. Sori.
Det har alltså hänt väldigt, väldigt mycket på en månad och bloggen har därmed fått lida lite ganska mycket. Men jag har nog ännu tänkt blogga om London och allt möjligt annat som hänt. Stay tuned.
 
Sara.
 
 
Publicerat i Vardag 2016
Taggar: Busy / Busy busy / Det är lite mycket nu / Jobb / Jobbelijobb / Ny bil / Vardag / Vardagen / Volvo / Volvo V40
#1 / / Ingela:

Ser framför allt fram emot Londoninlägget!

#2 / / Ingela:

Ser framför allt fram emot Londoninlägget!

#3 / / Anna:

Väntar med spänning på mera bilder från er nya vindsvåning! :)

Svar: Det kommer :)
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar