Monday

Jag måste säga att jag tycker att det har varit en riktigt bra måndag! Jag har fått mycket gjort både jobbmässigt och hemma. Och dessutom hann jag knäppa några bilder under dagen. Kanske det är bra att ha en extra dag vart fjärde år ändå!
 
Jag passade på att njuta av det idylliska sportlovsvädret med en liten ispromenad mitt på dagen. Jag borde kanske ha gått ut pyttelite tidigare, för precis när jag begav mig ut så drog också molnen fram. Men jag hann ändå tanka lite D-vitamin en god stund. Jag vågade mig inte alls långt ut på isen idag och höll mig endast till spår där jag såg att någon nyligen hade gått (var inte orolig mamma). 
 
Jag försökte se efter om det skulle finnas något skidspår på fjärden, det skulle vara trevligt att skida där, men jag hittade nog inget sådant. Och skoterspåret såg väldigt ojämnt och guppigt ut. Jag borde verkligen ta mig ut till något riktigt skidspår så länge vi faktiskt har någon snö att skida på.

Imorgon får jag ta tag i bokföringen och faktureringen för februari. Jag har i år bytt till kvartalsbokföring, så nu är det ännu viktigare än förut att faktiskt få bokföringen gjord en gång i månaden så att jag inte behöver stressa när kvartalet är slut. 

Av någon anledning var jag liksom riktigt sugen på våfflor hela dagen, så jag avrundande dagen med våfflor till middag. De blev perfekt frasiga och goda, mums! Tog ingen bild, men ni får tro mig :) 
 
Så mycket annat hade jag väl inte på hjärtat idag. Hoppas att också er vecka har börjat fint! 

Sara.
Publicerat i Vardag 2016
Taggar: Bokföra en gång i månaden / Elmeri / Karperö / Karperöfjärden / Kvartalsbokföring / Monstera / Måndag / Ny vecka / På hjärtat / Skidning / Skidspår / Skottår / Snö / Tulpaner / Vardag / Vardagslyx / Vinterväder / Våfflor
Kommentarer (0)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar