Måndag igenGod måndag! Helgen har förlöpt både trevligt och smidigt. I lördags var vi bjudna till mamma på mat tillsammans med min kusin med familj och igår firade vi pappas födelsedag på Fransmanni, och så mycket mera har vi väl inte riktigt hunnit med under helgen. Idag har jag faktiskt också skrivit på gradun (fick rentav megaflow!) och nu på kvällen har hunnit med både sushidejt med Anna och Jessica och kvällsdejt hos Sofia och Vera. Mycket bra dag om jag får säga!


Jag känner att jag har fullt program också hela veckan, dels företagsjobb, dels gradu och dels en massa trevliga kvällsprogram. Dessutom måste jag börja packa! Det är lite tragiskt att jag denna sommar inte ens har hämtat ner mina sommarkläder från vinden. Det kom aldrig riktigt någon sommar och sen när den kom hade jag inte tid för den. I våras hämtade jag ner ett par shorts, men that's it. Tänkte alltså eventuellt fynda lite i min sommargarderob denna vecka så att jag kan börja packa.
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2015
Taggar: Busy / Dejt / Fullt upp / Företagsjobb / Helgen som gick / Jobb / Packning / Sommaren som aldrig kom / Vardag / Vänner
Kommentarer (2)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar