Dear Santa,1. Köttbestick, Hackman. 2. Självvattnande blomkruka, Eva Solo. 3. Noise cancelling comfort hörlurar, Bose. 4. Tygservetter. 5. Vitvinsglas, Essence, Iittala. 6. Timer (med magnet!) till köket. 7. Presentkort till Vasa Day Spa eller IhoHud. 8. Parfym, Valentino Valentina. 9. Halsband, Pore-Vuorikide, Kalevala. 10. Köksknivar 3-pack "Tomatknivar, Fiskars". 11. Cykelkorg för hund. 12. Peppar- och saltkvarn, Iittala. Dessa var också snygga. 13. En mugg med ett P, Arne Jacobsen. 14. En cykel. 15. Rumsdofter. 16. Sänggavel, Isku 17. Halsband, Hämäläinen Juhlakääty, Kalevala. 18. Alvar Aalto vas, modell större. 19. Presentkort till Finnair, Nikon, Marimekko eller Iittala är alltid mycket välkomna. 

På publikens begäran har jag nu sammanställt årets önskelista. Jag försökte sätta ihop en blandning av lite smått och gott, biligt och dyrt. Jag vet ju till exempel att jag tyvärr inte kommer att få en cykel i år heller ;) men alltid får man ju drömma och önska. Eftersom vi ska påbörja vindsrenoveringen är förstås också bidrag till den uppskattat.  Mest av allt önskar jag mig ändå (som vanligt) ett presentkort till Finnair. Ingen har väl missat att jag älskar att resa!
 
Vissa saker hänger mycket segt kvar på min önskelista ;) Men det är väldigt trevligt att titta tillbaka i akivet och titta på tidigare års önskelistor (2014201320122011och 2010). Dels för att jag ser att jag både fått och skaffat mycket av vad jag önskat mig, och dels för att vissa saker som sagt hänger kvar mycket, mycket segt ;)

Om jag får lov att avsluta med en klyscha så önskar jag mig förstås mest av allt en fin och mysig jul!
 
Sara.

p.s. länkarna satte jag dit bara för att tomten lättare skall hitta, ingen sponsring.
p.s.2. jag har också en Pinterest önskelista som hittas här. Den är dock inte lika up to date som denna, men jag jobbar på den :) 

Publicerat i Önskelista
Taggar: Drömmer om / Jag önskar mig / Julen / Julen 2015 / Vill ha / Önskelista / Önskelista 2015
Kommentarer (0)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar