Fönstertvätt


Denna muliga och svala lördag har vi ägnat oss åt fönstertvätt. Jag är ju lite av en prylnörd och skulle förstås genast ha en fönstertvättmaskin efter att ha sett reklam om en sån. Fönstertvättaren köpte vi nog redan för någon månad sedan men då hann jag bara med köksfönstret. Sedan har det varit soliga dagar och jobbdagar som avlöst varandra och det har inte blivit någon tid över för fönstertvättandet. Förrän idag! Det var tur att vi hann få det färdigt innan regnet skvalade ner här i Karperö.
 
 
Och våra fönster var faktiskt extremt smutsiga. Det var så hemskt att det såg riktigt dimmigt ut när man tittade ut. Men nu är de äntligen rena och fina igen. Skönt! Helt plötsligt ser det ju ut som om vi inte ens har något glas i våra fönster ;)
 
 
Jag tycker förresten att Kärchers fönstertvättare är riktigt praktisk, men det kräver nog lite övning innan man får till det riktigt bra. Det första glaset blev kanske inte riktigt lika fint som det sista. Men sedan orkade jag inte börja om med det första igen och jag tycker inte heller att det är så farligt om det nu finns någon pytteliten rand någonstans. Huvudsaken att de är rena!
 
Sara.
 
Publicerat i Vardag 2014
Taggar: Fönstertvätt / Fönstertvättare / Fönstertvättmaskin / Jag / Kärcher / Mulet / Prylnörden / Regn / Tvätta fönster
Kommentarer (1)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar