Sara ♥ Starbucks och Münster


Det hann ta så länge som till den näst-näst-sista dagen i Tyskland innan jag lyckades ta mig till Starbucks för att äta min absoluta favorit: Raspberry White Cheesecake. Det är nog lite tur att Starbucks inte finns i Vasa för då skulle cheesecaken inte alls smaka lika ljuvligt som de få gånger jag faktiskt lyckas få njuta av den i Münster ;) 

 
Jag känner mig faktiskt väldigt trygg i Münster. Det är ju egentligen en ganska liten stad (knappa 300 000 invånare) och man ser inte så mycket "konstigheter". Men faktiskt just då vi satt på Starbucks var det någon som stal kassatjejens iPhone genom att en annan person distraherade henne. Vi såg inte hur det hände, men vi hörde hur tjejen pratade med sin kollega om det efteråt och då de ringde polisen. Jag undrar om detta med att känna sig trygg i en stad har att göra med om man har bott där eller ej. Vasa och Münster är ju de enda städer jag har bott i och kanske de enda städerna där jag känner mig riktigt supertrygg i då jag strosar omkring. 
 
 
De sista dagarna i Tyskland var vi faktiskt i Münster nästan varje dag. Jag ville ta ut allt av de sista dagarna ;) Denna dag råkade dessutom vara riktigt vacker, varm och solig. Otroligt skönt att vandra omkring i min favoritstad och njuta av solen. Som en vårdag!
 
Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar