Fredag och helgplanerÄntligen fredag! Även om mitt jobb också hänger med mig under helgerna så är det ändå något speciellt då helgen kommer. Philipp är hemma och dagarna är ändå mera fria. Ikväll ska jag träna med Anna och sedan ha mysfredag med Philipp. Och jag ser redan fram emot morgondagens hockeymatch, jag har ju faktiskt inte varit på endaste Sportismatch ännu i år. Spännande! Nu får vi bara hoppas att det kommer trevliga besked från ligan idag så att stämningen är på topp i ishallen. 


Idag har jag redigeringsjobb på agendan. Eventuellt ska jag också försöka hinna städa och tvätta kläder. Jag tycker att det är så skönt att få sådant gjort under veckan så att man slipper stressa över det på helgen. Mamma har varit till IKEA i veckan och köpt ett nytt matbord åt oss (en för tidigt födelsedagspresent). Det kliar verkligen i fingrarna att börja bygga ihop det idag, men jag ska försöka hålla mig. Det är ändå lättast om jag får ha Philipp som assistent då jag bygger.
 
Något annat hade jag inte på hjärtat denna gång. En trevlig helg vill jag önska er!

Sara.
Publicerat i Vardag 2014
Taggar: Foto / Fredag / Helgplaner / Ikea / Ishockey / Ligan / Redigering / Städning / TGIF / Tvätt / Tömma tvättkorgen / Vaasan Sport / Vardag
Kommentarer (3)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar