Dagarna innan jul

Vi har haft en intensiv, men också mycket skön och trevlig julvecka tillsammans med svärföräldrarna. Jag tänkte dela upp julveckan i några inlägg så att de inte blir så långt. Här följer nu några bilder från måndagen och tisdagen innan jul. Jag jobbade som vanligt, men vi hann ändå med en hel del program om kvällarna.
 

På måndagskvällen hade vi gäster och fick njuta av Anttis goda svampsoppa och pizza och till efterrätt mammas och svärmors pannacotta.
 
 
 tisdagskvällen hade vi bestämt oss för att gå ut och äta. Jag, Philipp och svärföräldrarna. Att hitta en restaurang som var öppen dagen innan julafton visade sig däremot vara aningen svårare. Men till min stor gläde hade faktiskt Ernst öppet och jag fick äta sniglar och biff. Mums!
 
Svärföräldrarna åkte hem igår, så nu har jag lite mera tid här hemma igen. Vi har i princip bott hos mamma hela julveckan och bara varit hemma för att sova. Det har varit så trevligt att ha svärföräldrarna på besök igen, vi hade ju inte setts på över ett halvt år. 
 
Sara.
Publicerat i Jul
Taggar: Dan före dan före dopparedan / Dan före dopparedan / Ernst / Fira jul / Julen / Julen 2014 / Julgran / Julveckan / Matin / Restaurang / Svärföräldrarna / Svärisarna / Vasa
Kommentarer (1)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar