Monday morning


Idag tänkte jag sitta här, sörpla på kaffe och skriva på gradun. Det har gått ganska trögt hittills med graduskrivandet, om jag får erkänna. Men jag känner att jag har lite flow idag! Just nu har jag dessutom bara ett fotojobb som hänger i luften och det är så lite kvar att jag borde bli klar på någon timme. Jag har med andra ord all tid i världen för gradun idag. 
 
På måndagar brukar jag alltid planera min vecka, göra to-do-listor, skriva in saker i kalendern och annars bara fundera över vad som måste göras under veckan. Känslan när man också märker att man har lyckats kryssa av varendaste punkt från föregående veckas lista är också riktigt skön. Då får man vända blad med gott samvete.
 
Jag blev förresten väckt av att postgubben ringde på dörren imorse. Han kom med ett överraskningspaket från firman jag beställde USB-minnen av. Ett lyxigt kexpaket fick jag som gåva för lite strul. Helt fantastisk service!
 
Bäst att fortsätta med gradun nu när lusten finns. Ha en bra måndag allesamman!
 
Sara.
Publicerat i Jobb och studier / Morgonstund ♥ / Vardag 2013
Taggar: Bra betjäning / Flashbay / Gradu / Gåva / Hanken / Jobb / Kaffe / Listor / Morgonkaffe / Morgonstund / Måndag / Måndagsmorgon / Planering / Postgubben / Service / Studier / To-do
Kommentarer (4)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar