TGIF!


Jag klarade av dagens både deadlines! Klockan 16 skulle två arbeten lämnas in, ett på 10 sidor och ett annat på 25. Jag kanske inte kan påstå att det var mina bästa arbeten någonsin, men godkänd är jag nog! Jag hade inte alls tänkt åka in till stan idag, men så insåg jag att ett av arbetena måste lämnas in i pappersform (varför!?) så jag blev tvungen att slänga mig i bilen mot Hanken. Passade på att höra mig för om Mizza hade tid för en kaffe då jag en gång befann mig i stan, och det hade hon som tur. Det blev en chevresallad och en svingod chokladcappuchino på 1r+k. Riktigt bra belöning för denna hårda vecka! Bilderna är förresten lånade från Mizzas instagram.
 

Egentligen skulle Philipp komma hem från Tallinn idag, men om någon har läst nyhteterna så vet ni kanske att det är riktigt ordentlig storm på finska viken och han har suttit fast i Tallinn i flera timmar. Han hinner inte med tåget till Vasa och får åka till Jyväskylä istället med bussen. Så jag och Elmeri har eget fredagsmys här hemma istället. 

Tänkte förresten passa på att berätta att jag har skaffat spotify-premium. Nu kan jag äntligen lyssna på musik från iPhonen. HUR praktiskt som helst! Jag var ute på långpromenad i tisdags och lyssnade på musik hela vägen och det funkade riktigt bra med Spotify på telefonen! Så jag tror nog att jag satsar på att använda spotify istället för att köpa en ny mp3-spelare. I alla fall tillsvidare! Måste testa om det funkar lika bra på gymmet, men varför skulle det inte?

Sara.
Publicerat i Vardag 2012
Taggar: 1r+k / Cappuchino / Fredag / Hanken / Kaffe / Lunch / Mizza / Skolarbeten
Kommentarer (2)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar