Rauma trip

Vi har ju varit till Björneborg och Rauma på hunduställningen denna helg. Efter ett rätt anstängande dygn, är vi nu hemma i Vasa nöjda och glada (och trötta).Påväg.I regnet.Elmeri blev tvättade på hotellet.Resten av kvällen spenderade vi glamouröst genom att äta varsin SUB och titta på Eurovision song contest på hotellrummet. Elmeri blev också borstad hela kvällen, stackaren!
 

 

Det blev en tidig uppstigning idag, klockan 06:30. Vi steg upp så tidigt att frukosten ännu inte var serverad i hotellet. Snyft! Men vi fick ta med oss varsin limsa (!) istället. Sedan körde vi iväg mot Rauma.Elmeri uppförde sig SUPER i ringen. Jag blev så stolt. Dessutom fick han fina kommenter av domaren:

"Lovely puppy, typical, balanced head to the body, correct skull & muzzle, correct body & tail set and chest for his age, good ribs, puppy movement, puppy coat" Och så sa domaren att han var "very promising"! :)Vi fick först en lila KP rosett (kunniapalkinto/hederspris) och ett rött band. Jag fattade inte så mycket men kvinnan bredvid oss gratulerade, så jag antog att det var rikrigt bra. Haha. Dessutom skulle vi stanna kvar för ROP Pentu-tävlingen, tävligen för den bästa Coton valpen.Det var bara två anmälda till valpklassen men vi tog i alla fall hem segern med Elmeri och fick en ROP pentu rosett, dvs. bästa valpen i sin klass. Som sagt har jag aldrig varit på utställning förut, så jag förstår fortarande inte helt 100% vad mina rosetter och band betyder. Men jag tror ju att det gick riktigt bra ;)Vi stannade kvar en liten stund och tittade på juniorerna och de vuxna coton hanarna.Vi kunde köra hemmåt redan före klockan 10.... via ABC för en morgonkaffe och sedan raka spåret hem till Vasa.

 
Hemma fick Elmeri posera med sina fina rosetter. Nu är han RIKTIGT trött och har sovit hela tiden sedan vi kom hem. Det har varit en mycket ansträngande helg för honom!

Sara.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar