Lite nervös!

Imorgon före skolan är det dags för min första UVB-ljusbehandling. Jag är lite nervös. Främst för att jag är rädd att det inte hjälper. Men också för att jag inte har någon aning om hur det går till. Jag tänker mig ett solarieskåp. Som ett vanligt solarium bara att man står istället för ligger. Men som sagt.. jag har ingen aning! Tänkte googla saken...

Vanliga solarier har ju oftast bara UVA stålning men nu är det alltså UVB som gäller imorgon. Jag har försökt läsa in mig lite, men vet ändå inte alls vad som väntar mig. Jag har en miljon frågor. Blir man brun? Blir man röd? Hur snabbt försvinner mina problem? Hur länge stannar de borta? Det enda jag vet är att jag bara blir bestrålad i några minuter (i alla fall första gången, vet ej hur det är i fortsättningen) och att jag skall få behandlingen tre ggr per vecka i fem veckor. Vi har bokat en timme imorgon för att diskutera hur det hela fungerar, då vet jag säkert mera.

Mitt största i-landsproblem är nog det att jag funderar på om jag blir tvungen att köpa nytt puder?
Jag köpte världens bästa Lancomepuder i Tyskland (Finnair betalade ju hälften ;) ) Och jag vill ogärna köpa ett nytt ;) haha. De är faktiskt dyra...! Me iofs är det kanske också fräscht att få lite färg? (Om man nu får det...? )

*Googlar*

Jag hittade en bild... det är alltså någonting sånthär jag tänker mig:Hur som helst blir jag förhoppningsvis klokare imorgon.

Sara.


bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar