Sista dagen på året

För precis ett år sedan befann vi oss i Belgien, Antwerpen vid den här tiden. Bilderna nedan är några från kvällen då vi förlovade oss och skålade in det nya året 2010.Antwerpen, nyåret 2010

Jag kan glatt meddela att febern är borta. Trodde att jag vara nära döden igår morse och beställde läkartid, men direkt efter att läkartiden blev bokad började jag känna mig bättre och kände mig mest löjlig som gick till läkaren utan att känna mig döende. Jag fick i alla fall några recept utskrivna och det verkar inte vara något "värre"!

Våra nyårsplaner är alltså fortfarande på G. Tur är väl det. Några av mina fina vänner kommit hit till oss för att skåla in det nya året tillsammans med oss.

En årskrönika över 2010 kommer också att komma någon gång under nästa vecka. Det känns som om det var igår jag skrev årskrönikan över 2009. Tiden går så fort nuförtiden! Jag har kanske blivit gammal?

Hur som, har vi mycket att stå i här idag. Allt går i lugn takt eftersom jag inte orkar ränna omkring alltför långa stunder i ett. Men vi tar det sakta mak!

Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar