Helsinki - Vantaa

Nu sitter jag här i Vanda på flyfältet och försöker döda lite tid. Måste nämligen vänta i två timmar innan flyget hem till Vasa skall gå. Inte för att 2 timmar är så länge mot vad det kan vara, så jag skall nog inte klaga :P Dessutom tar det ju ca 10 min att åka "hem hem" från Vasa flygfält. Så det är ju jätteskönt!
Jag vandrade omkring i Tax-Freen lite nyss, kunde ju inte köpa någonting eftersom jag skall flyga nationellt nu. Men jag spanade på saker inför hemresan. Jag blev aningen besviken eftersom de inte hade parfymen jag hade velat kolla priset på. Dessutom hittade jag ett par jättefina vinterskor. Hade så velat köpa dem, men det skulle kännas dumt att köpa dem nu. Om jag vill ha dem får jag nog vänta med dem till hemresan, eller så får jag leta fram ett par likadana i Vasa. De var märket Luhta, och inte ens dyra, 49,90. Det för ett par fina vinterskor betalar jag gärna.
Kanske jag kan lyckas hitta dem i Vasa? För nya vinterskor är iallfall ett måste!

image42

P.s. - Jag flyger med Finnair denna gång :) Det är både snabbt bekvämt! Dock aningen dyrt för en fattig studerande, även om de erbjuder ungdomspriser för <25 år.
.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar