Februari genom mobilen

Även om jag inte orkat ta så hemskt bilder med systemkameran den senaste tiden så har jag knäppt massor av bilder med mobilen, men de hamnar liksom ingenstans och jag instagrammar kanske bara 1% av allt jag knäpper. Och eftersom jag sådär annars knappt hunnit blogga någonting från februari så kommer här en ganska bra blick över månaden: Ljuset har återvänt, jag har jobbat, promenerat, gymmat, fixat håret hos frissan, gått på isen, bokat resor, tittat på båtar och sånt där! Och så fick vi ju faktiskt vinter också med en hel massa snö. Även om månaden både började och slutade dåligt (började med magsjuka och slutade med feber) så tycker jag ändå att den har varit helt okej ändå. Det är nog det där ljuset som gör så mycket för mig!

Jag är lite ledsen över att jag inte hinner blogga längre. Datorbytet gjorde ju inte saker och ting lättare, hehe (har fortfarande ingen kabel till skärmen). Men jag jobbar hela tiden på att komma tillabaka till mitt gamla flow. Maybe one day. Jag saknar ju min hobby och blir nästan arg på mig själv när jag alltid prioriterar bort mina fritidsintressen. Men som sagt, jag jobbar på det! 
 
Men för att underlätta bloggande och eventuellt boosta inspirationen så funderar jag nu faktiskt på allvar att byta bloggportal nu. Gallup: Fortästter ni läsa bloggen fast den byter adress? Eller blir det bara jobbigt? :)
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2017
Taggar: Bilder / Bloggbyte / Februari / Instacollage / Kollage / Kuulumisia / Mobilbilder / Prioriteringar / Vardag
#1 / / Elin:

Klart vi fortsätter läsa! Klickar fortfarande in här regelbundet och blev så glad nu när du bloggat. Klickar absolut in mig på annan bloggadress om du flyttar :)

#2 / / Mia:

Fortsätter läsa! För mig spelar det ingen roll vilken portal jag går till om det är en blogg jag gillar. :)

#3 / / Anonym:

Fortsätter läsa! För mig spelar det ingen roll vilken portal jag går till om det är en blogg jag gillar. :)

#4 / / Annika:

Fortsätter helt säkert! Din blogg är fantastiskt bra. Lycka till!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar