På benen igen

Här kommer faktiskt nu ett vardagsinlägg till. Orsak: jag har varit mer död än levande denna vecka, och inte alls orkat redigera bilder. I tisdags insjuknade jag nämligen i vinterkräksjuka inklusive feber och huvudvärk och har mått riktigt, riktigt dåligt.I höstas när jag var sjuk några dagar hann jag på bättringsvägen nästan tänka att det var lite skönt att bara få vila, men denna gång har det nog varit allt annat än skönt! Precis som jag skrev i förra inlägget, så blir man (=jag) ju alltid sjuk då man börjar träna igen, så det var väl liksom ganska väntat ändå. Jag hade ändå hoppats på något aningen lindrigare än spysjuka. Urk! 
 
Som företagare är det ju lite dubbelt tråkigt att vara sjuk då man dessutom går miste om massor med inkomst bara för att man måste vara sjuk några dagar. Jag har för mig att karenstiden ligger på 5 dagar för att få ut någonting ur företagarens sjukförsäkring, och det är ju sällan man har någon vanligare åkomma som räcker längre en så. Och dessutom vet jag inte ens om man kanske borde ha uppsökt läkare första dagen i såfall. Rätta mig gärna om jag har fel på denna punkt! 
 
Som tur känner jag mig ändå mycket bättre idag, redan igår var måendet betydligt bättre också. Därav till och med dessa frukost- och chillbilder från vår lördagsmorgon! Jag har till och med orkat hänga med till affären idag. Men för övrigt har vi nog tagit det riktigt, riktigt lugnt. Om en stund ska vi ändå iväg till mamma på lördagsmiddag till och med.
 
Det enda sköna i eländet är ändå att jag har fått sova massor denna vecka, vilket faktiskt varit riktigt underbart. Men nu hoppas jag bara på att vara helt 100% återställd på måndag, jag har nämligen full kalender och många projekt på g just nu som jag gärna vill påbörja!
 
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2017
Taggar: Chill / Chillaxing / Elmeri / Frukost / Företagande / Företagare / Hemma / Kräksjuka / Lördag / Lördagschill / Mys / Sjuk / Sjuk företagare / Sjukstuga / Sova / Spysjuka / Urk / Vardag / Vardagen / Vinterkräksjuka / Äggsmörgås
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar