Tillbakablick

Det har ju ändå hänt en del under sommaren, trots att det känns som att jag bara har jobbat. Jag tänkte som sagt nog blogga om "det viktigaste" så fort orken och tiden kommer tillbaka. Men först tänkte jag börja så här lite lättsamt med en massa mobilbilder från sommaren. 
 
Juli kan väl på basen av bilderna sammanfattas med, sol, villan, en babyshower, fotojobb och tydligen ett brunchbesök till Fazer. Jag hade nu inte helt tänkt på att dela upp bilderna enligt månad, men sådär på ett ungefär så representerar bilden ovan juli och bilderna här nedan augusti. Tysklandsresan var förstås i början av juli, men eftersom jag redan har bloggat lite om den så började jag tillbakablicken först efter den. Men jag tänkte nog blogga klart om den resan ännu också. 
 
I augusti var bortbjudna på bröllop till Jyväskylä. En skön mini-weekendresa med två nätter i Philipps gamla jobbstad (han har ju faktiskt hunnit byta jobb här emellan också!). Jag hann också med ett antal villabesök, pappa har byggt villa hela sommaren så det har varit roligt att åka dit och inspektera (och måla). Dumperbilden vet jag ändå att är från september då vi fick asfalt här hemma på gården. Eventuellt är de sista bilderna i detta kollage också från september.
 
Här någonstans börjar alltså septemberbilderna. De första här nedan härstammar från Närpes och årets andra gäst-bröllop. Mycket trevligt bröllop som jag absolut ska blogga om snart. Ett biobesök (Bridget Jones Baby) har jag faktiskt också hunnit med i sommar (säkert flera år sedan sist!), en sushidejt och promenader och villabesök (igen!).
 
September fortsätter. Elmeri hade födelsedag, jag och Philipp åt brunch och frukost på stan två gånger då mina lördagar äntligen är lediga igen (så skönt!). Ni ser också vår nyasfalterade gård, och en nyklippt hund. Och de sista bilderna är redan också oktober. Hjälp vad fort det går!
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2016
Taggar: Detta har hänt / Höst / Instacollage / Kollage / Mobilbilder / Sensommar / Sommar / Tillbakablick / Vardag / Vardagen
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar