Bröllopsförberedelser

I september gifte sig min kusin, och jag hade verkligen sett fram emot detta bröllopet väldigt länge. Det är ju så sällan jag får gå som gäst! Dessutom hade vi gjort en liten weekend av det hela och bokat hotell i Närpes. Härmed följer alltså del ett av detta Närpesbröllop, förberedelserna.
 
Trots att jag som sagt, endast var gäst och inte fotograf på detta bröllop, så hade jag ju ändå kameran med mig hela dagen. Dessutom hade jag bokat tid för min egen frisyr samtidigt som bruden och kunde därmed fota brudens förberedelser vid frissan ;) och vackert blev det!
 
Hela frisörsalongen med alla tre frisörer var bokade endast för oss, då mer eller mindre halva klanen ville ha sina hår fixade. Alla fick mycket fina frisyrer och fixningar, och jag blev också supernöjd med mitt eget hår. Men mera färdiga hår-resultat får ni skymt i del 2 ;)

Helgens bästa beslut var absolut att boka in sig på Hotellet i Närpes! Det var skönt att ha massor med tid och inte alls behöva stressa iväg någonstans. Vi kunde äta frukost i lugn och ro, vandra iväg genom Närpes city till frissan och sedan avnjuta lunch i hotellrestaurangen. Ni förstår, mycket skönt! När moster sedan bad mig åka iväg ut till bröllopplatsen för att fotografera alla dekorationer så hade vi också gott och väl tid för det! Och för mig, som hade varit och hjälpt till med dekorationerna men inte sett det färdiga resultatet var det ju trevligt att få en sneak peek på det ;)
 
Och vackert blev det! Jag lyckades inte riktigt fånga på bild hur otroligt vacker och maffig den stora klasen av ballonger i taket egentligen var! Men ni får bara tro mig, den var mäktig!
 
Dekorationsgänget hade verkligen gjort ett superbt jobb för att dekorera alltihopa. I lokalen, Böle Uf, så ordnas det nämligen revyer (bekanta sådana, har jag hört) och salen hade väldigt mycket revy-look innan dekorationsgänget satte tänderna i den!
 
Och sist men inte minst lite bonusmaterial från en liten del av förarbetet. Strykning av stolsöverdrag, pizzapaus och en halvfärdig festlokal.
 
 
Sara.
Publicerat i Fester och helger / Foto: Bröllop
Taggar: Ballonger / Ballongklase / Blommor / Bonusbild / Brud / Brudkamning / Bröllop / Bröllop som gäst / Bröllopsdekorationer / Böle Uf / Dekorationer / Dekorera / Fest / Fin i håret / Flagga / Frisyr / Förberedelser / Hissa flagga / Hår / Mamma / Moster / Närpes / Närpes city / Pizzapaus / Revy / Stolsöverdrag / Stryka
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar