Frans & Nicole

För en dryg vecka sedan firade vi Philipps födelsedag med middag på gamla Fransmanni, som numera alltså heter Frans & Nicole. Restaurangen har renoverats och ser riktigt trevlig ut, medan menyn nästan var densamma som förr. Jag hade nog nästan hoppats på lite mera förändring i menyn ändå.
 
Jag åt en french burger, som fick godkänt. Och jag tror faktiskt att detta var en nyhet på menyn om jag  inte minns fel.
 
Sniglarna och musslorna fanns ändå kvar på menyn till min (sniglarna) och Philipps (musslorna) glädje. 
 
Mamma var också med, eller egentligen var det ju alltså hennes födelsedagspresent till Philipp. En mycket trevlig sådan om ni frågar mig :) 
 
För övrigt så händer det inte så mycket i min vardag. Eller jag jobbar mest! Jag trodde liksom att det skulle lugna ner sig efter sommaren, men icke. Det är ju ett positivt problem förstås, att jag har ett jobb! Jag försöker liksom jobba ikapp allt det som ligger efter hela tiden. Men kanske jag är ikapp till jul, hehe! Jag hade gärna velat ta några dagar ledigt runt julen, eftersom det inte blev någon sommarsemester i år känner jag mig i stort behov av det. Fast vi ska faktiskt också åka på resa till båda Köpenhamn och Helsingfors innan julen, eventuellt också Jyväskylä. Så då får jag ju faktiskt 2 lediga dagar. Men jag skulle gärna ha några lediga dagar då jag bara är hemma och gör absolut ingenting. Drömmen!
 
Sara. 
Publicerat i Restaurang / Vardag 2016
Taggar: Burgare / Busy / Busy busy / Frans & Nicole / Fransmanni / I behov av semester! / Jobb / Jobbar hela tiden / Jobbelijobb / Mamma / Matin / Philipp / Philipps födelsedag / Restaurang / Vardag / Vardagen
Kommentarer (0)

Glasögon, glasögon glasögon!

Det här blir ett riktigt stort glasögoninlägg! i torsdags var jag nämligen fotograf på ett event där det var mest glasögon i fokus. Glasögonbutiken Syncenter hade förvandlats till en festlokal med ljus och DJ och det bjöds på vin och mumsigheter. Jag jobbade mest hela kvällen, fast jag hann ändå mingla lite, lite grann! Vilket var mycket trevligt! Glasögonmärket i fokus var alltså Andy Wolf, och jag måste verkligen också nämna att jag gillar märket, mycket häftiga och annorlunda bågar. Lite annat än det gamla vanliga. Jag blev nästan själv lite hugad att köpa nya brills, men jag har ju nästan just köpt ett par + att jag mest använder kontaktlinser. Enough about mina ögon, här följer bildbomb från kvällen!
 
Sara.
Publicerat i Foto: Event
Taggar: Andy Wolf / Andy Wolf / DJ / Event / Foto: Event / Fotograf / Glasögon / Michaela / Minun/Min / Party / Raawka / Vasa
Kommentarer (0)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar