Vörårevyn - Hikäråmekär

Igår fotograferade jag pressbilder för revyn i Vörå för fjärde året i rad! Det är superroligt att bli tillfrågad år efter år, och så råkar det ju också vara väldigt trevligt att se själva revyn i förväg ;) Revyn har premiär ikväll (precis just nu!) och kommer att spelas ännu flera gånger i mars och april.
 
Som vanligt kunde jag inte hålla mig för skratt fastän jag var nästan den enda i publiken. Ni vet, det är ju lättare att skratta i grupp, men om skrattet måste ut när man är ensam, så är det faktiskt roligt på riktigt!
 
Min personliga favoritsketch detta år måste nog vara Vööromässon. Och jag har medvetet valt bort en bild där det liksom framkommer varför den var så himla rolig. Ni får helt enkelt gå och se revyn för att ta reda på varför :) 

Inte heller i år behöver man bli besviken om man väntar på Singel-Stefan eller Vörå-Stina. Jag tänker inte komma med några verbala spoilers nu, men Stefan hade liksom steppat up sitt game lite sedan sist :)

Sen blir det också spännande att läsa recencenternas åsikter om revyn, och förstås är det kanske ännu mer spännande för mig att se vilka bilder de väljer ut.
 
Nu hinner ni inte se revyn längre ikväll, jag väntade liksom enkom med att publicera detta inlägg först efter premiären, så att jag inte spoilar någonting för de mest hugade fansen. Men redan nästa fredag har ni chans att gå och se den om ni inte satt i publiken ikväll.
 
Sara.
Publicerat i Foto: Event
Taggar: Fotograf / Fotografering / Fotojobb / Humor / Premiär / Revy / Revyfotograf / Singel-Stefan / Sketch / Skratt / Teaterfotograf / Vörå / Vörå uf / Vörå-Stina
#1 / / TIDSTJUVEN:

Ser ju riktigt lyckat ut, som vanligt! :D Härligt att Singel-Stefan och Vörå-Stina gör comeback i år igen. Jag var själv på Årvasrevyn igår, och väntar med spänning på att se Vörårevyn.

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar