Vårkänslor och planer

Nu börjar de komma på riktigt, vårkänslorna. Jag har till och med hört talas om att det ska bli uppemot +10 grader varmt denna vecka. Härligt! Då kommer nog snön att försvinna illa kvickt, och det är precis vad jag vill. Nu får det gärna bli vår.
 
I fredags när jag och Philipp åt lunch vid August kunde jag inte motstå att fotografera de vackra tulpanerna utanför Amalia. Jag hade gärna tagit hem hela den där bunken och ställt på vår trappa. 
 
Veckans planer består mest av jobb och möten och fotojobb, men jag borde också hinna med både fotokurs och en fest med galautstyrsel. På lördag har jag dessutom födelsedag, även om den faktiskt är helt orelaterat till galaklänningen. Jag borde också försöka komma på hur jag vill fira min födelsedag. Jag har liksom inga planer alls och vi har ju lite kaos här hemma pga renovering, så jag är inte riktigt säker på om det passar sig att bjuda in någon.
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2016
Taggar: Amalia / Blommor / Drömmer om våren / På stan / Tulpaner / Vasa / Veckans planer / Våren / Våren e bra / Vårfeelis / Våriga färger / Vårkänslor / Vårsolen / Vårtecken / Vårväder
#1 / / rememberthiis.blogg.se:

Härligt med vårkänslor :)

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar