Trio

Under kvällens fotojobb nummer ett såg jag ett gäng tulpaner i Svenska klubbens vackra fönster och tänkte att jag måste ta min chans för att på en bild på en trio. Det vill säga dagens fotoutmaning. Nu fanns det ju faktiskt mer än tre tulpaner i vasen, men kvickt lyfte jag upp alla förutom tre och höll dem i handen medan jag snabbt, snabbt tog en bild. Jag hoppas att ingen såg mig, hehe!
 
I gårdagens inlägg skrev jag att min dag idag skulle bestå av att stiga upp tidigt, jobba, gå ut med Elmeri, dammsuga, och göra två fotojobb. Jag hann med allt utom att dammsuga. Äsch! Men det är ju en ny dag imorgon också. Och egentligen hann jag endast med hälften av det första fotojobbet, håller på med ett dokumenteringsprojekt vid Svenska klubben och hann inte bli klar idag innan fotojobb två började. Så jag måste fortsätta med projektet en annan dag.
 
Sara.
Publicerat i Fotoutmaning / Vardag 2016
Taggar: #fotoutmaningmars2016 / Fotojobb / Fotoprojekt / Gula bloggen / Gult / Saker man gör för en bild / Svenska klubben / Trio / Tulpaner
#1 / / Anonym:

Lite 50-tal över det hela. Då var det ofta tre tulpaner i vasen som gällde.

Svar: Men så intressant, det visste jag inte! Men vi kan ju säga att det var min vision ;)
Sara

#2 / / TIDSTJUVEN:

Så sneaky! :D

Svar: Hehe, jo. Det var ett par som kom in bakom mig precis när jag höll på, så jag tyckte det blev lite pinsamt och satt tillbaka blommrna jättesnabbt, hann alltså bara knäppa endast EN bild ;)
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar