Tisdagslunch och bilincident

Dagens lunch intogs på Raawka. Färgglatt och gott! Det är inte så ofta som jag och Anna lyckas pricka in en vardagslunch men idag lyckades vi faktiskt. Skönt med ett litet avbrott på min annars så hektiska dag. Tusen olika möten på dagen och ett fotojobb på kvällen. 
 
När jag var på väg hem från fotojobbet ikväll hände någonting mycket obehagligt, jag märkte i de första korsningarna att bromsen kändes konstig. Lite lös på något vis. Efter några korsningar till märkte jag att en lampa på instrumentbrädan började lysa och tänkte liksom instinktivt att jag måste stanna bilen på första bästa ställe. Inte förrän två korsningar senare lyckades jag hitta någonstans att stanna och till min fasa märkte jag då att bromsen inte alls fungerade de sista svängarna innan jag kunde stanna. Jag ringde förstås efter hjälp och trots att vi fyllde på brömsvätska så blev det inte bättre och därmed är jag nu billös. Som tur hände ändå ingenting! Det hade kunnat gå mycket värre. Tänk om jag inte hade blivit tvungen att stanna i så många rödljus i stan så att jag inte hade märkt att bromsen var konstig och så hade jag plötsligt haft en ofungerande broms på omfartsvägen där man får köra 100! Mycket obehagligt.
 
Sara.
Publicerat i Lunch / Vardag 2016
Taggar: Bilen / Billös / Busy / Fotojobb / Jobb / Lunch / Lunchbloggen / Möte / Raawka / Sallad / Söndrig broms / Vardag
#1 / / livingwithmycamera:

Usch vad obehagligt! Tur ändå att det hela slutade bra, även om det ju är trist att vara billös ett tag! men bättre så än en hemsk olycka!

#2 / / Cia:

Nej men hjälp! Va hemskt. :O

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar