Lunchbloggen

Philipp är hemma denna vecka, så vi passade på att ta oss ut på en stadslunch idag. Jag fick välja ställe och det självklara valet föll på Bistro i Saluhallen. Jag hade faktiskt spanat in det där nya turkiska stället på Brändö. Det skulle vara intressant att pröva på, men tyvärr var det stängt idag! Men Bisto gjorde mig som vanligt inte besviken :)
 
Dagens stora händelse sådär annars är att vi idag äntligen har beställt inbjudningskort till sommarens fest. Vi ska alltså fira vår femte bröllopsdag i Tyskland med en mer eller mindre traditionsenlig tysk bröllopsdagsfest. Alltså egentligen firar man väl inte heller bröllopsdagar ännu vid 5 år i Tyskland heller, men eftersom vi hade vårt bröllop i Finland så ville vi så gärna ställa till med en fest i Tyskland, så att de som inte hade möjlihet att komma på bröllop i Finland också skulle få fira tillsammans med oss. Det ser jag väldigt mycket fram emot! 
Sara.
Publicerat i Lunch / Träbröllop i Tyskland / Vardag 2016
Taggar: Bistro / Bistro A.W. Stenfors / Inbjudningar / Lunch / Lunchbloggen / Lunchdejt / Saluhallen / Träbröllop i Tyskland / Vardag / Vardagen / Vardagslyx
#1 / / Veronica Wallgren:

Såg verkligen gott ut!

Svar: Det var det :) alltid lika gott där. Mums!
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar