Den elfte mars genom tiderna

Inspirerad av Marias inlägg, bestämde jag mig för att göra en liten tillbakablick i bloggarkivet. Och det är ju just det här som är en av mina favoritsaker med mitt bloggande att jag kan gå tillbaka i tiden (nu redan 8 år!) och läsa vad jag gjorde eller tänkte. 
 
 
Så jag tänkte att vi skulle göra en liten lägeskoll på den 11 mars genom tiderna. 
 
 
11 mars 2016: Idag har jag fotograferat pressbilder till årets vörårevy. Det är premiär imorgon, och jag tycker att lönar sig att gå och se om det ännu finns platser kvar! Jag ska blogga mera om revyn under helgen bara jag får pressbilderna fixde tills imorgon. För övrigt så har jag mest jobbat idag, sprungit några ärenden, lunchat på stan. Det har också varit riktigt fint väder och några plusgrader. Helt okej! 
 
 
11 mars 2015: Jättemycket snö hade smält i trädgården och jag började redan få trädgårdsfeelis. Jag gjorde upp planer om att jag äntligen skulle ha en sommar där jag skulle ha mera tid för att pyssla i trädgården (nu hånskrattar jag åt att jag faktiskt trodde att jag skulle ha tid...) Vi hade också planer på att måla staketet och plantera häck, endast det senare genomfördes. Kanske staketet blir målat denna sommar i alla fall... Jag kan samtidigt rapportera att jag drack årets första eftermiddagskaffe på terrassen den 16:e mars. Wow!
 
 
11 mars 2014: Philipp och jag hade varit på ett bankärende (nu kan jag verkligen inte minnas varför vi skulle ha varit till banken tillsammans) och passade på att äta lunch på Bistro i Saluhallen. Redan då var jag trogen min club sandwich med lax och feta. Tydligen hade jag också haft grym graduflow den här dagen och hade skrivit till klockan 23 och bakat kokosbollar efteråt (okeeej...). Dagen innan hade jag bloggat om en kvällspromenad och det hade absolut inte legat kvar någon snö, våren var tidig!
 
 
11 mars 2013: Vi flög till Tyskland på "födelsedagsresa". Vi ville bara komma bort och spendera en vecka hos svärisarna. Ännu då kunde man flyga från Vasa till Köpenhamn och därifrån vidare till Düsseldorf. Resan kom också att innehålla en begravning, även om vi inte hade planerat resan i det syftet så hann vi gå på jordfästningen av Philipps Oma. Vilket vi förstås är väldigt tacksamma över att vi hade möjlighet till. Jag minns att det ändå var en mycket bra resa.
 
 
11 mars 2012: Jag fotograferade bloggjoggen som Michaela och Heidi hade ordnat. Vi (jag och Philipp) jagade gruppen på 30 pers för att fotografera dem på flera olika ställen under joggen. Även 2012 var våren långt hunnen!
 
 
11 mars 2011: Också 2011 var det slaskigt den 11 mars, och jag hade tydligen köpt ett par gummstövlar för att åtgärda problemet. Tyvärr kom jag fram till att dessa gummistövlar var lite för små efter en tids användning så jag minns att jag sålde dem findit, eller var det nu var. Dagen innan hade vi skickat iväg alla inbjudningar till bröllopet!
10 mars 2010: Jag hade nyss varit till frissan och var nöjd, jag kan ju konstatera att det inte har hänt så jättemycket med mitt hår på 6 år. Jag hade också skrivit en tent samma dag och det gick tydligen inte så bra. Det verkade vara tentvecka på gång, eftersom tentläsningen skulle fortsätta samma kväll. Jag hade inte bloggat den 11 mars, så det här inlägget var från den 10:e mars.
 

12 mars 2009:
Jag bloggade inte med lika mycket bilder på den här tiden. Bildlöst inlägg 2009. Men den 12:e mars hade jag varit på en sommarjobbsintervju som jag inte ville skriva någonting mera om. Jag kan ju så här i efterhand konstatera att jag fick jobbet och jobbade kvar i hela 6 somrar! Så tydligen hade det väl gått bra ;) Även här var det tentvecka på gång. Hade just haft min sista tent. 
 
 
 
 

11 mars 2008:
På den här tiden bloggade jag tydligen lite mera googlade bilder. Den elfte mars var jag upprörd över att jag hade städat dagen innan (jag tror att mamma skulle komma på besök, vi bodde i Tyskland) och att det redan låg damm på alla möbler. Jag tröstade mig själv med att bege mig ut på shopping! Haha. Men helt på riktigt har jag aldrig bott i någon lägenhet tidigare som DAMMAR så mycket. Det låg alltid ett lager damm på alla möbler genast efter man hade städat. Mystiskt. Samma lägenhet hade också ett vitt golv i köket som man på riktigt fick lov att skura varje dag för att det skulle hållas snyggt. 
 
År 2007 måste jag ha hållit på att läsa till studenten vid den här tiden, men det var innan jag började blogga. Om jag inte minns helt fel så hade jag den sista studentskrivningen på min födelsedag, det vill säga om en vecka.
 
Sara.
Publicerat i Tillbakablick
Taggar: 11 mars genom tiderna / Arkivet / Blogga / Tillbakablick / Våren
#1 / / TIDSTJUVEN:

Tänk så mycket man hunnit med under årens gång! :) Och nog är det lyxigt att ha en blogg som man kan kika tillbaka i.

Svar: Ja men exakt! Det här konceptet på inlägg måste jag helt garanterad köra på nytt någon gång. Om inte annat så var det superroligt för mig själv att titta tillbaka :)
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar