Blått

Jag råkade se en fotoutmaning på Instagram som började med temat blått just idag, och vad passar nu bättre än att jag fotograferade mina nya vackra blåa muggar. Jag har en förkärlek för stora muggar, man kan ju liksom dricka kaffe lääänge ur en sånhär mugg. Jag äger redan sedan tidigare muggar i just denna storlek och form från Indiska och tyckte det passade bra att utöka mitt sortiment med två blåa.
 
Blått verkar ju ha blivit lite av en trendfärg just nu, och jag gillar det! Jag har alltid tyckt om blått och råkar turligt nog redan äga en hel del blåa muggar och kippor och koppar sedan tidigare. Vad är nu bättre än det!
 
Här finns en länk till hela #fotoutmaningmars2016. Jag tänkte kanske inte haka på hela listan, men om jag inte har något annat att blogga om någon dag så tänkte jag försöka vara lite kreativ.
 
För övrigt har denna tisdag rasat iväg som vanligt. Jag har gått en massa ärenden på stan, jobbat, fotat, jobbat lite till, tvättat kläder och sånt där. Ingenting märkvärdigt. Men av någon anledning rasade dagen iväg i en sådan takt att jag inte ens hann snegla åt bokföringen och imorgon har jag en massa möten inbokade i kalendern, så jag måste försöka squeeza in det på någon annan dag! Busy busy. Men missförstå mig inte, jag trivs!
 
Sara.
Publicerat i Fotoutmaning / Vardag 2016
Taggar: #fotoutmaningmars2016 / Baljorna / Blått / Blått är flott / Bokföra en gång i månaden / Bokföringsdag / Indiska / Jobbelijobb / Mañana / Muggar / Tisdag / Vardag / Ärenden
#1 / / Elin:

Fin!! Älskar ny inredning och porslin!

Svar: Ja håller med :)
Sara

#2 / / Helene:

Blått är min favvofärg, så fin mugg! :3

Svar: Det har varit min favoritfärg förut, men sedan har jag lite bytt, men nu är jag nästan tillbaka på blått igen! hehe.
Sara

så fina

Svar: jag håller med :)
Sara

#4 / / Elin:

Fina! :)

Svar: Tack!
Sara

#5 / / Jarina:

Vilka härliga koppar! Jättefin färg :)

Svar: Ja, alltså jag e så förtjust i dem! Har samma modell från tidigare och har tyckt så mycket om dem, så dessa kommer också vara välanvända, det är jag säker på.
Sara

#6 / / Jessica:

Så fina!

Svar: Tack ska du ha Jessica!
Sara

#7 / / Silje:

Fina, våriga bilder :) Blått verkar verkligen vara inne i vår har jag märkt, både på kläder och inom inredning.

Svar: Tack ska du ha :) ja, men det verkar så. Och inget mig emot eftersom jag råkar gilla väldigt mycket och också har en hel del både inredning, porslin och kläder i blått redan!
Sara

#8 / / Maria:

Kul utmaning, den har jag missat! Kanske jag skulle köra den på instagram, för jag är i normala fall inte superaktiv där.. :) Underbara muggar btw!

Svar: Jag tror att den egentligen också var tänkt för instamgram :) men jag har kört den på bloggen istället när jag har haft tid eller bloggtorka :)
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar