AW på Bock's Corner

Egentligen hade jag tänkt skippa dagens fotoutmaning eftersom jag hade tänkt blogga om kvällens after work. Men plötsligt när jag satt och redigerade bilderna gick det upp ett ljus för mig: kvällens AW ställe passar ju perfekt till dagens fototema: hörn / corner och vi befann ju oss faktiskt på Bock's CORNER brewery. Ibland är saker och ting helt enkelt bara meningen. 
 
Förra veckan hade jag ett fotojobb på Bock's och spanade då in deras meny som jag inte hade sett tidigare. Jag blev lite sugen på den, och föreslog åt tjejerna att vi skulle träffas på Bock's ikväll för en bit mat. Burgaren som jag valde var enligt mig en riktigt höjdare. Supergod biff, mumsig sås och trevligt med lite annorlunda bröd. Jag är inte säker på vad brödet var för någonting, men det smakade lite sådär som hembakt rågbröd. Även om den inte innehöll franskisar, så tycker jag att den ändå var riktigt prisvärd.
 
Jag gillar verkligen Bock's. Det är så mysigt och annorlunda och har verkligen en brokig blanding av besökare, vilket jag också gillar. Man borde bara komma ihåg att det finns. Jag är ingen öldrickare själv, och oftast har jag ju bilen. Men nu när jag har prövat på deras meny så tänkte jag absolut återkomma på middag eller AW lite flera gånger. Jag är ganska övertygad om att Philipp gärna vill pröva på deras ribs. 
 
 
Sara.
Publicerat i Fotoutmaning / Vardag 2016
Taggar: AW / Bock's / Bock's Corner / Bock's Corner Brewery / Burgare / Meningen / Middag / Mums / Öl
#1 / / Christina:

Vi har också besökt dem några gånger, men aldrig ätit där. Är på väg med tjejerna här under våren så då skall jag definitivt se till att det blir en aw med mat. :)

Svar: Ja men det rekommenderar jag verkligen att ni ska göra, burgare var jättegod! Helt i min smak. Och stället i säg är ju supermysigt. Eftersom jag inte är så förtjust i öl och nästan alltid tar bilen dit ändå, så är det liksom trevligt att man kan åka dit och äta "istället" :)
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar