Partytältet

Nu på kvällen kom ett helt gäng grannar över med gatans partytält. Det är alltså några familjer här på svärisarna gata som äger ett partytält tillsammans och nu får vi låna det helt gratis inför vår fest. Helt fantastiskt!
 
Ännu mer fantastiskt är att de kom hit till vår gård och satte upp tältet på typ 20 minuter.
 
Vi hoppas ju förstås på solsken och varmt väder, men man vet ju aldrig... så därför ville vi alltså absolut ha ett partytält på gården också. 
 
Efter byggandet bjöd vi alla grannar på öl som tack, och det blev liksom ett litet party av det hela redan ikväll. 

Eftersom jag och svärmor inte är öldrickare så satsade vi istället på skumppa-provning. Vi prövade på en ny sort som vi faktiskt också fick godkänt inför lördagen. 
 
Imorgon ska vi väl börja på lite smått med utsmyckning av trädgården och börja hämta stolar och bord och diverse grejer. Imorgon anländer också redan de första gästerna hit till Altenberge. 
 
Jag är supernöjd med tältet, och jag är helt övertygad om att trädgården kommer att funka ypperligt för vår lilla 5-årsfest!
 
Sara.
Publicerat i Resa: Tyskland / Resa: Tyskland 2016
Taggar: Altenberge / Bygga / Fantastiskt / Femårsjubileum / Fest i Tyskland / Grannarna / Party / Partytält / Resa: Tyskland / Skumppa / Skål / Skåla / Svärmors trädgård / Träbröllop i Tyskland / Tyskland / Tält / Ölpaus
#1 / / Mia:

Vad fint! Hoppas ni får en minnesvärd femårsfest!

Svar: Tack :) (och det blev det)
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar