Bildbomb från Tyskland - dag 4

Jag är ungefär den sämsta bloggaren i världshistorien just nu. Lovar att blogga och sen gör jag inte det! Förlåt. Tyskland visade sig bli lite mer hektiskt än jag hade tänkt mig, att ställa i ordning till fest och att ha gäster som jag vill visa runt i Tyskland kräver liksom sin tid helt enkelt. När vi sedan kom hem tillbaka till Finland har jag betat av mina e-post inkorgar och försökt jobba ikapp för fulla muggar och först nu börjar jag liksom vara ens lite ifatt igen och bestämde mig för att jag minsann skulle blogga ikväll!
 
Det här var alltså dag 4 i Tyskland, dagen då gästerna sådär långsamt började droppa in till Altenberge och dagen innan förbedelserna kickade i gång på riktigt. Även om vi nog bakade och fixade lite på förmiddagen innan vi åkte iväg för lite shopping till både Ochtrup och Münster. Denna gång kom jag faktiskt hem med några par skor från Kentrup (hehe) trots att jag nu inte har råkat fånga dem på bild denna gång.
 
På kvällen hade jag och Philipp fixat gnocchi-middag medan svärmor hämtade den första gästen från tågstationen. Vi avslutade kvällen med att heja på Tyskland mot Frankrike i fotboll, men tyvärr gick ju den matchen inte så riktigt som vi hade velat, trots mitt ihärdiga hejande i de fantastiska glasögonen. 
 
 
Sara.
Publicerat i Resa: Tyskland / Resa: Tyskland 2016 / Träbröllop i Tyskland
Taggar: Altenberge / Blogga / Busy / Busy busy / Fest i Tyskland / Fixa fest / Frozen Yoghurt / Heja / Jag / Jobb / Köpa skor i Tyskland / Middag / Münster / Outlet shopping / Philipp / Prinzipalmarkt / Resa / Resa: Tyskland / Shopping / Svärfar / Träbröllop i Tyskland / Tyskland / Tyskland spelar fotboll / gnocchi
#1 / / A:

Har du slutat blogga?

Svar: Hej! Nej, jag har nog inte det. Men har bara haft lite paus då jag inte hunnit med!
Sara

#2 / / Jessica:

Kollade nyss igenom mina bilder från tyskland <3 fick du fina bilder från festen? om jag fastnat på bild så tar jag gärna emot de bilderna ;)

Svar: Ska skicka!
Sara

#3 / / Mia:

Hoppas allt är bra med er! Har tittat in då och då under sommaren, men hoppas stiltjen helt enkelt betyder att du har mycket roligt på gång och inte hinner med petitesser som att blogga... :) (Och den där maten i formen på bordet ser så GOD ut - vad är det?)

Svar: Hej, tack för omtanken :) det har varit lite mycket på gång och bloggen har fått lida. Men eventuellt så kanske jag är på g igen nu. Vi får se hur det utvecklas :) På bilden syns en feta-spenat-gnocchi. helt enkelt bara blanda dessa ingredienser. SÅ gott!
Sara

#4 / / Cecilia:

Vilka härliga bilder, glassen såg helt gudomlig ut

Svar: Tack! Det var den :)
Sara

#5 / / Malin:

Du får gärna blogga om er vindsrenovering igen, är ni klara, hur blev det? :) Är så nyfiken eftersom vi också funderar på att fixa vinden!

Svar: Hej! Det är nog på kommande i något skede, förhoppningsvis inte inom en alltför lång framtid :)
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar