Snö och burgare

En dag hade vi faktiskt lite snö i Tyskland. Men bara pyttelite och det stannade inte kvar på marken särskilt länge. För det mesta låg temperaturen på över +10 grader men denna dag var det uppenbarligen lite kallare. Under året vi bodde i Tyskland såg jag snö bara en gång, och en av de tidigare jularna i Tyskland hade vi ungefär lika mycket snö ungefär lika länga, som på bilden nedan. Det snöar alltså inte så ofta i Münster.

Vi har en handfull restauranger som vi gärna besöker på våra tysklandsresor. Fast denna gång, hör och häpna, satsade vi faktiskt någonting nytt: hans im glück. En burgarrestaurang som satsar på kvalitet och en lite annorlunda restaurangupplevelse. Burgarna på menyn var alla något utöver det vanliga och hela restaurangen var fylld av björkar. Riktigt fint och supergott :) jag tog en getostburgare med fikonsylt och därtill batatfranskisar och avokadodipp. Mums! Hans im glück har härmed hamnat på "must eat" listan för våra tysklandsresor. 

Sara.
Publicerat i Resa: Tyskland 2015/2016
Taggar: Altenberge / Batatfranskisar / Björkar / Hamburgare / Hans im glück / Must-eat / Münster / Restaurang / Snö / Snö i Tyskland / Tyskland
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar