Outlet shopping

Jag är extremt trög med bloggen just nu, förstår inte riktigt vart alla timmar på dygnet tar vägen. Det är liksom lite mycket just nu. Men jag tar det i sakta mak ändå. Här kommer några bilder från den lilla outletbyn FOC i Ochtrup. Det tar bara 30 minuter från oss att köra till outleten, så den brukar vara ett givet besök under våra tysklandsresor. Denna gång blev det hela två besök, och båda två riktigt produktiva :)
 
Jag kom nämligen hem med tre par skor denna gång. Ett par boots ett bar ballerinas och ett par klackar. Jag vågar nästan inte skriva ut det, men totalt köpte jag 6 par nya skor under resan, ooops ;) Men jag köper i princip aldrig skor i Vasa (pga finns inga vettiga butiker) så jag satsar stort när jag är i Tyskland!

Jag har i flera år sökt efter ett par snygga svarta gummistövlar (jag har ju också mina gula) som man kunde använde istället för ankelboots när det är regnigt ute, och nu hittade jag äntligen ett par som är både snygga och bekväma och passar min fot. Jag längtar "nästan" efter lite reginigare väder bara för att få testa dem. Men bara nästan. Jag var i stort behov av vanliga boots också och lyckades faktiskt hitta 2 par nya sådana förutom dessa gummistövelboots, så nu klarar jag mig över vintern!

Det enda man verkligen måste vara försiktig med när man köper skor i Tyskland är att kolla in sulan om man har tänkt använda skorna på vintern. Alltför många gågner har jag köpt hem glashala skor som endast kan användas då det inte finns snö eller is på våra vägar, men nu har jag faktiskt lärt mig och årets skörd innehåller endast skor med vettiga sulor.
 
Sara.
Publicerat i Resa: Tyskland / Resa: Tyskland 2015/2016 / Skor
Taggar: Ankelboots / Ballerinas / Ballerinasäsongen närmar sig / Boots / FOC Ochtrup / Gummistövlar / Köpa skor i Tyskland / Outlet / Outlet shopping / Resa: Tyskland / Skor / Skosula / Tyskland
#1 / / Jessica:

Ooh, ankel-gummibootsen ser supersnygga ut! Har även själv funderat över liknande, mina gamla gummistövlar börjar vara lite söndriga. Men jisses Sara! äger ens just å just ens 6 par skor, har nämligen lagt märke till att jag ändå använder de samma skorna hela tiden. Inte endast skor, det gäller hela klädgarderoben faktist! Får ta mig i kragen för att göra mig av med största delen under våren.
Skulle gärna läsa lite(se blider) om planerna på ert projekt hemma! :)

#2 / / Christina:

Du har alldeles rätt, jag tänker börja köpa mina skor på nätet. Kanske lite krångligare att skicka tillbaka, men värt det när det inte finns några bra skoaffärer i Vasa längre. Nå, de skulle ju vara Sko-extra i Smedsby då.

Svar: Ja nå faktiskt Sko-extra finns ju! Men jag glömmer alltid bort dem, måste komma ihåg dem oftare för de har ju faktiskt ganska bra utbud för det mesta!
Sara

#3 / / Mia:

Coola färger på den första bilden, ser nästan inte verkligt ut!

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar