På Karperöfjärden

Jag har bara varit ute på Karperöfjärden en endaste gång denna vinter. Isarna har ju inte varit så bra så jag har aldrig vågat mig ut. Men denna gång när jag gick ner till stranden såg jag att ett (eller flera) fordon hade tagit sig ut på isen precis där jag brukar gå, och samtidigt visste jag att det hade snöat för bara någon dag sedan = spåren var nya och jag vågade mig ut! 
 
Det var en mycket fin dag, man borde ju ha satt på sig skidorna och begett sig ut på tur. Men med Elmeri är det ju lite lättare att bara promenera och med traktorspår på isen var det dessutom väldigt lätt att ta sig fram till fots. 
 
Även om jag erkänner att det är lite vackert med snö och blå himmel hoppas jag nog på att det ska bli vår nu. Jag är ingen vintermänniska, alls! Jag minns att det var helt bara vägar på min födelsedag (alltså i mitten av mars) det året som jag fick mitt mopedkörkort (alltså ett antal år sedan, hehe). Men varje år har jag det som mål: att det ska vara bara vägar på min födelsedag. Mindre än en månad kvar alltså!
 
Sara.
Publicerat i Promenad / Vardag 2016
Taggar: Drömmer om våren / Elmeri / Isen / Ispromenad / Jag gillar vinter lite idag / Karperö / Karperöfjärden / Promenad / Snö / Vinter / Vinterfint / Vinterpromenad
#1 / / Veronica Wallgren:

Underbara bilder!

Svar: Tack så mycket Veronica :)
Sara

#2 / / Mia:

Och jag som har som princip att det helst ska snöa till sista mars och bli vår första april - eller ännu hellre försommar direkt. Kanske tur att vi människor inte har så mycket att säga till om! :D

Svar: Hehe, där ser man så olika vi är :) men ofta är det ju nog inte bara vägar den 19.e mars. Men ibland har jag tur ;) hehe. Som då jag fyllde 15. Jag tror inte att det var så då jag fyllde 18, men bil är ju som tur lite lättare att köra också fast vägarna inte är bara. Så då fick jag ändå börja på direkt! :)
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar