Münster

Det här borde faktiskt vara den sista gången vi åkte in till centrum under denna tysklandsresa. Och vid det här laget hade vi inte heller särskilt många dagar kvar innan vi åkte tillbaka hem till Finland. Ni har väl sett dylika bilder redan tusen gånger på denna blogg, men jag kan inte låta bli kameran när jag går längs Prinzipalmarkt. Det är ju så fint! Denna lördag idkade vi lite shopping, mest åt Philipp denna gång. 
 
Ett givet besöksmål i Münster är också Hot Dog station. Den lilla korvkiosken är superpopulär och det är aldrig folktomt utanför, förutom när det är stängt. Hot dog station är ett riktigt passligt ställe att pausa en stund på mitt i shoppingen när hungern faller på. Sedan orkar man shoppa vidare. 


Sara.
Publicerat i Resa: Tyskland / Resa: Tyskland 2015/2016
Taggar: Die Lambertikirche / Hot Dog Station / Münster / Prinzipalmarkt / Rathaus Münster / Resa: Tyskland / Shopping / Shoppingrunda / Tyskland
#1 / / mamma:

Jo, det är nånting speciellt med den smala gränden där hotdogstället finns. Lite trist inklämt mellan husen, men ack så goda hotdogs man serverar. Och sen de ständigt långa köerna.

#2 / / Maria:

Härligt, längtar efter en ordentlig shoppingdag! :)

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar