Kvällsnöjen

Dagens kvällsnöje, ett mycket trevligt sådant, bestod av en helkväll på Sweet Vaasa tillsammans med Cia. Vi hade inte setts på evigheter så det var mycket trevligt att sitta ner och uppdatera läget lite grann. Vi är kanske lite lustiga när vi träffas, eller snarare hur våra samtalsämnen ibland glider in på saker som förmodligen låter dötråkiga för de flesta andra. Jag och Cia kan nämligen plötsligt sitta och diskutera företagsbeskattning eller börsmarknaden eller dylika superintressant ämnen. Kanske man blir lite miljöskadad när man har gått på Hanken :) Nåja, vi brukar ju nog ha en hel del annat än aktier och fonder att tala om också. Men jag älskar kvällar som slutar i att jag är på 10 gånger bättre humör efteråt än när man börjat!
 
Jag tog inte en bild på det, men jag känner nästan att jag härmed måste meddela att jag (kanske) har en ny favoritkaka på Sweet Vaasa. Den skarpögde bloggläsaren vet nämligen att min absolut favorit är Key Lime Pien, men jag tror nästan att jag måste ändra mig sedan jag smakat på Dulche de Lechen. Det är nog nästan så att den vinner Key Limen.
 
Och vet ni vad jag upptäckte här om dagen? Jag har faktiskt börjat få lite vårfeelis. Underbart!
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2016
Taggar: Börsen / Café / Cia / Dulche de Leche / Företagsbeskattning / Hankeiter / Key Lime Pie / Miljöskadad / Mums / Sweet Vaasa / Vasa / Vänner / Vårfeelis
#1 / / Sarah:

Va mysigt :)

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar