Voitbyforsen / fotokursen

För någon vecka sedan åkte vi ut till Voitbyforsen med fotokursen. Jag har varit där en gång tidigare för flera år sedan och tyckte redan då att det var ett bra fotoställe, så förväntingarna var ganska höga. 
 
Höga förväntningar brukar ju sällan bli bra, men jag blev faktiskt inte besviken denna gång heller. Det hade kommit lite snö bara dagen innan så omgivningen var inte helt grå och det låg ännu kvar lite is och trevligheter. 
 
Som ni kanske redan anar ur bilderna var temat för kvällen lång exponering, och det är ju faktiskt riktigt roligt att fota rinnande vatten med en lång slutartid. Jag älskar då vattnet blir härligt krämigt. 
 
Jag och Cia stannade kvar som de sista och det hann faktiskt bli riktigt mörkt innan vi ides slita oss. Bilderna blir ju ändå ganska ljusa på grund av den långa slutartiden så det syns inte på de här bilderna hur mörkt det egentligen var.

 "Bara en bild till", hann jag nog säga flera gånger åt Cia innan vi packade ner våra stativ och körde hem. 
 
Sara.
Publicerat i Foto: Natur / Vardag 2016
Taggar: Bara en bild till / Fors / Fotokurs / Fotoställe / Is / JFK / Korsholm / Krämigt / Lång exponering / Lång slutartid / Mörkret / Rinnande vatten / Snö / Vardagen / Voitby / Voitbyforsen / Vänner
#1 / / Livingwithmycamera:

Vackert! Härliga nyanser. Men det ser kallt ut, bra att vara rätt klädd när man fotar ute. :) Själv har jag alltid lite problem då jag på grund av reuma har dålig blodcirkulation och fingrarna fryser så galet lätt och börjar värka.
Kurser är alltid inspirerande!

#2 / / Malin:

Jätte snygga bilder! :)

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar