Clara Lidström & Annakarin Nyberg, föreläsning i Vasa

Jag fick verkligen en liten (okej, en stor) energikick denna gråa tisdag ifrån kvällens föreläsning som jag nyss är hemkommen ifrån. Vasabladet anordnade vid Academill en föreläsning tillsammans med bloggaren Clara Lidström (Underbara Clara) och forskaren Annakarin Nyberg. Ämnet var digitalt entreprenörskap!
 
Som entreprenör och bloggare går jag ju verkligen igång på detta ämne, och jag tyckte att föreläsningen var helt fenomenal. Annakarin och Clara hade ett superbra samspel och pratade om för mig otroligt intressanta och relevanta saker. En perfekt balans mellan underhållning och vetenskap. Att jag dessutom har skrivit min egen magisteravhandling inom just entreprenörskap kanske belyser mitt stora intresse för detta ämne ännu mera. Ni kan alltså förstå att jag verkligen var eld och lågor. Föreläsningen på 1,5 timme kändes verkligen som 5 minuter. Jag hade kunnat sitta där och lyssna på dem fast i en hel vecka. Det var så intressant och bra! Här följer bildbomb.
 
 
Sara.
 
Publicerat i Vardag 2016
Taggar: Academill / Annakarin Nyberg / Blogga / Bloggar / Bloggare / Digitalt entreprenörskap / Entreprenör / Entreprenörskap / Evenemang / Event / Forskare / Foto: Event / Föreläsning / Underbara Clara / Åbo Akademi
#1 / / Yvonne:

Fnissar åt de där konstiga sakerna som "vissa" ägnar sig åt medan vettigt folk bloggar ;)

#2 / / Mia:

Det verkar ha varit jättebra! Jag var anmäld och hade verkligen sett fram emot att gå (helt utan att ens vara intresserad av entreprenörsbiten), men men... blir inte alltid som man tänkt. Kul iaf att det var en bra kväll!

Svar: Alltså jag är riktigt nöjd! Och föreläsningen var faktiskt vinklad så att man absolut inte behövde ja ha ett företag för att inspireras. Den var snarare riktad åt just allmänheten snarare än företagare. Men mycket bra ändå!
Sara

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar