Förlovningskalas

Idag har vi varit på förlovningskalas till Malax där vi firat min kusin Hanna och hennes Fredriks förlovning. Det är alltid roligt att få träffa släkten och till min stora förtjusning blev vi bjudna på smörgåstårta. Mums. Och en hel del andra godsaker förstås. Det var ett mycket trevlig förlovningskalas och här följer en del av dagens bildskörd. 

Sara. 
Publicerat i Fester och helger
Taggar: Bjudning / Cupcakes / Fest / Förlovningsfest / Kalas / Kusin / Kusiner / Skumppa / Skål / Släkten / Smörgåstårta / Syltkakor / Tårta
Kommentarer (0)

Fredag

Ikväll har vi varit hos mamma på middag där vi blev bjudna på en mustig stifado. Det känns så skönt med fredag, denna vecka har verkligen varit hektisk med jättemycket företagsjobb + gradun. Jag har också hunnit sammanställa och lämna in bokföringen för januari till september denna vecka. Så snart kanske jag får lite klarhet i hur mycket moms och skatt jag hittills måste betala för detta år. Det är första året som jag är momsskydig så det är svårt att veta vad jag ska räkna med.
 
Jag kom lite av mig här nu, från stifado till moms och skatt. Hur som helst är det skönt med fredag och trevligt med helg. Imorgon ska vi på förlovningskalas och men några andra planer för helgen har vi nog inte. 
 
Sara.
Publicerat i Företaget / Vardag 2015
Taggar: Bokföring / Bokföringsmaterial / Busy / Eld / Företaget / Företagsjobb / Helgplaner / Hos mamma / Mammas mat / Middag / Moms / Momsskyldig / Skatt / Smedsby / Stifado / Vardag
Kommentarer (0)

Nytt på bloggen

Den skarpögde (som ej surfar på telefon eller surfplatta) märker kanske något nytt med bloggens utseende idag. Jag har nämligen gjort om så att navigeringen som förut fanns i högerkanten nu finns uppe i övre kanten i stället som en dropdown. Dessutom har jag äntligen gjort mig av med reklamen längst upp (uppgraderat till pro=betalat). Det krävdes väldigt mycket fixande och trixande med kategorierna och de är inte helt färdiga ännu. Satt och googlade CSS som en dåre igår kväll, tur att jag ändå är semibra på att skriva html vid det här laget :) När jag har mera tid ska jag gå igenom kategorierna och se så att allt fungerar och kanske dela upp vissa saker ännu mer så att det blir lätt att hitta.
 
Det som ännu saknas är någon typ av länklista, jag gillar själv mycket då andra bloggare har dylika listor, så en sådan ska jag ännu fixa.
 
Ifall det är något annat som ni saknar från den gamla layouten, eller något som inte fungerar som det ska får ni gärna säga till!
 
 

Sara.
Publicerat i Vardag 2015
Taggar: Blogg.se / Blogga / Bloggdesign / Bloggen / CSS / Dropdown meny / Hacker / Html / Skriva kod
Kommentarer (4)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar