Vädret och fredagstipset

 
Vad skönt med helg! Nu inväntar jag bara Philipp från Jyväskylä så att vi kan ha lite fredagsmys med pizza. Börjar bli lite hungrig. Vi har inga storslagna planer för helgen och det känns riktigt bra så. 
 
Jag måste prata lite om vädret. Jag börjar nämligen bli ordentligt trött på den eviga halkan och isen. Det skulle typ vara lättare att ta på sig skrinnskorna då man ska ut. I onsdags påväg till jobbet lyckades jag faktiskt halka och slå mig och blev ännu mera arg på vintern. Kunde det inte bara ordentligt varmt och soligt en dag så att den dumma isen skulle försvinna? Jag vill gärna ha vår nu, tack.
 
Dagens fredagstips: när tulpanerna börjar blomma ut och bladen börjar se hängiga ut brukar jag klippa loss alla blad och förkorta stjälkarna, då kan man njuta av tulpanerna i minst någon dag till.
 
Trevlig helg!
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2015
Taggar: Aj / Drömmer om våren / Fredag kväll / Fredagstips / Halka / Helgplaner / Is / Pizza / Trevlig helg / Tulpaner / Vardag / Äntligen fredag
Kommentarer (3)

Spontanbokat

 
I lördags råkade jag spontanboka en weekend i Helsingfors om bara några veckor. Jag hinner väl knappast andas innan det vankas tjejweekend. Jag grävde fram lite gamla feelisbilder från vår förra tjejweekend. Tyvärr kommer det väl inte att vara riktigt lika varmt i mars ;) men ett soligt Helsingfors hoppas jag i alla fall på.
 
 
Jag har varit så galet ressugen sedan vi kom hem från Kina och jag är typen som alltid behöver ha en resa bokad för att känna mig lugn. Denna miniresa stillar definitivt mitt behov en aning. Och jag känner att det kommer att bli grymt lyxigt eftersom Jessica har lovat fixa allt och till och med hämta mig från flyget ;) can't wait!
 

Sara.

Ny veckaDet är helt galet vad fort veckorna går nu. Jag hinner inte ens blinka. Jag har fyra riktigt tuffa veckor bakom mig och två framför mig. Fast denna sportlovsvecka är som tur ett litet andningshål med bara ett ynka kvällsjobb. Så det är ju nästan som sportlov för mig också! 


I lördags träffade jag Sofia en snabbis. Vår plan var att fota en ny bloggheader till Sofia, och samtidigt tog vi en promenad ner till stranden. Det var vackert med otroligt blåsigt, vi ville ej beundra utsikten alltför länge. Men en ny bloggheader bidde det i alla fall och den kommer säkert upp på Sofias blogg snart. För första gången på säkert flera månader har jag faktiskt hunnit gå på måndagspumpen idag. Det var så tungt att jag höll på att både svimma och spy, trots att jag hade mycket mycket lättare vikter än vad jag "brukar". Men man mår väl som man förtjänar helt enkelt. Jag undrar om jag kommer att kunna stiga upp ur stolen imorgon på jobbet...
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2015
Taggar: Hinner ej blinka / Hinner jag ens sova? / Jobb / Kommer att ha träningsvärk i morgon / Kvällsjobb / Måndag / Måndagspump / Måndagsträning / Ny header / Ny vecka / Nästan som sportlov / Sofia / Vardag / Vänner
Kommentarer (1)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar