En sväng till Münster (och god jul!)

Här kommer en liten bildbomb från då Philipp, jag och svärmor åkte in till Münster en sväng för julklappshandel. Vi delade på oss, så att vi alla kunde smyga iväg på varsitt håll och handla våra klappar, men jag var så snabbt färdig att jag hann gå omkring och fotografera och insupa lite Münsterstämning. Ibland är det riktigt skönt att bara gå omkring ensam i egen takt och fotografera så länge och mycket man vill.
 
Efter en timme på varsitt håll hade vi träff i Arkaden vid Picasso muséets café, där vi tog varsin kaffe och kaka och satt och tittade på människor en stund. När vi sedan kom ut igen hade det hunnit bli mörkt och det passade bra att gå över julmarknaden en pytteliten sväng.
 
Vi har hunnit vara på stan (och på Weihnachtsmarkt) två gånger till, men jag ska blogga om det lite senare. Som sagt har mamma och A anlänt till Münster igår, så vi har haft fullspäckat program hela dagarna. Imorgon firar vi jul på tyskt vis och på juldagen på finskt. En riktigt bra tradition om ni frågar mig.

Vi börjar morgondagens julfirande med hotellfrukost och sedan hem tillbaka för att förbereda julmiddag och förbereda det sista inför själva firandet. Jag tror inte att jag kommer att blogga så mycket nu under julhelgen så jag vill passa på att önska er alla en riktigt god jul!
 
Sara.
Publicerat i Jul i Tyskland / Resa: Tyskland / Resa: Tyskland 2015/2016
Taggar: Arkaden / Café / God jul / Julen / Julen 2015 / Julen kommer / Julfeelis / Kaka / Kiepenkerl / Münster / Picasso Museum Münster / Prinzipalmarkt / Promenad / Weihnachtsmarkt
#1 / / OLIVIA | 17,5 årig tje j mediebranschen:

Så himla fina bilder!

#2 / / Ida:

Frohe Weihnachten! Njut

#3 / / MALIN:

Ser härligt ut!
En god jul till dig, Malin

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar