Promenad, pod och måndag


Jag hade så mycket att göra idag att jag bestämde mig för att skippa gympan och ge mig ut på en promenad istället. Egentligen hade jag tänkt springa, men insåg fort att jag inte alls hade spring i benen idag. Jag antar att jag kanske inte är helt återställd från förra veckan ännu. Istället blev det en timmes långpromenad runt Karperö med poddar i öronen. Ett avsnitt Peppe och två avsnitt SNAKK! Jag tycker bra om båda poddarna! Det var tyvärr inte särskilt varmt ute idag, efteråt fick jag dricka hett te och sitta under en filt för att få upp värmen igen. Men det var hur som helst skönt att få sträcka på benen och tänka på någonting annat än jobb, gradu och inlämningsarbeten en stund.
 
Hoppas att er vecka har börjat bra!
 
Sara.
Publicerat i Sport och träning / Vardag 2014
Taggar: Elmeri / Gradu / Inlämningsuppgift / Inte riktigt vårväder idag / Jobb / Kallt / Karperö / Långpromenad / Måndag / Podcast / Promenad / SNAKK med Linn och Nadia / Skippa gympan / Spring i benen / Träning / Vad har Peppe lärt sig under veckan som gått / Vardag
Kommentarer (0)

Terrass-säsongen är inledd


Igår hann jag också inleda årets terrass-säsongen. Jag pillade lite i rabatten och torkade av damm från fönsterbräden och utemöblerna och så kunde jag dessutom torka tvätt utomhus för första gången i år! Ljuvligt!
 

Jag kunde riktigt bra vara ute utan jacka utan att frysa. Underbart! Förresten så kanske ni skymtar det nya staketet på några av bilderna. Det är fem före färdigt nu. Ännu ska vi fixa stenar under staketet och antagligen fylla i groparna lite mera. Men själva staketet är i alla fall klart nu. Det ska ju förstås också målas i något skede. Men det ser riktigt bra ut!


I höstas hann jag inte plantera vårlökar, men det verkar nog finnas en hel massa saker som växer i rabatten i vår ändå. Jag trodde inte att min lökar skulle vara fleråriga, men tydligen är de! Så jag hoppas på lite blommor inom en snar framtid.

 
Sara.
Publicerat i Trädgården
Taggar: Att bygga staket / Blomrabatt / Solvinden / Staket / Staketprojektet / Terrassen / Terrassmöbler / Torka damm / Trädgård / Trädgården / Trädgårdsarbete / Tulpaner / Tvätta utemöbler / Våren / Vårfeelis / Våriga färger / Vårlökar / Vårsolen / Vårtecken / Vårväder
Kommentarer (0)

En trevlig och solig lördag

 
Idag har varit en typisk lugn och oplanerad lördag. Vi började med en sen frukost och fixade oss i sakta mak innan vi körde iväg till stan på några ärenden. Jag behövde några nya mappar till min inkommande bokföringsdag (mars är ju snart slut!) och så tycker jag ju det är ganska trevligt att ta en kaffe på stan en solig lördag. Tyvärr var vi så sent ute att de flesta trevligare caféerna redan hade stängt och andra var fullsatta. Men kaffe och bulle fick vi nog ändå :) 
 

Efteråt körde vi iväg på Philipps ärende, att tvätta lilla bilen. Den var så extremt smutsig att inte ens en tur genom ABC:s biltvätt gjorde bilen helt ren. Vi borde kanske ha förtvättat den liten, men det fick duga för denna gång! Ganska skinande blev den nog ändå.
 
 
Nu på kvällen har vi ätit middag hos mamma och nu är jag fortfarande mätt som en plätt. Det brukar man bli hos mamma. Mamma "firade" förresten Earth Hour genom att släcka lampan men fortfarande ha på tv:n. Jag höll inte helt med om att det var korrekt så ;) 
 
Hur som helst har vi haft en riktigt trevlig lördag på alla sätt och vis!
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2014
Taggar: ABC / Biltvätt / Café / Earth Hour / Helg / Hos mamma / Lördag / Lördagsmiddag / På stan / Vasa
Kommentarer (1)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar