Fredag och helgplanerÄntligen fredag! Även om mitt jobb också hänger med mig under helgerna så är det ändå något speciellt då helgen kommer. Philipp är hemma och dagarna är ändå mera fria. Ikväll ska jag träna med Anna och sedan ha mysfredag med Philipp. Och jag ser redan fram emot morgondagens hockeymatch, jag har ju faktiskt inte varit på endaste Sportismatch ännu i år. Spännande! Nu får vi bara hoppas att det kommer trevliga besked från ligan idag så att stämningen är på topp i ishallen. 


Idag har jag redigeringsjobb på agendan. Eventuellt ska jag också försöka hinna städa och tvätta kläder. Jag tycker att det är så skönt att få sådant gjort under veckan så att man slipper stressa över det på helgen. Mamma har varit till IKEA i veckan och köpt ett nytt matbord åt oss (en för tidigt födelsedagspresent). Det kliar verkligen i fingrarna att börja bygga ihop det idag, men jag ska försöka hålla mig. Det är ändå lättast om jag får ha Philipp som assistent då jag bygger.
 
Något annat hade jag inte på hjärtat denna gång. En trevlig helg vill jag önska er!

Sara.
Publicerat i Vardag 2014
Taggar: Foto / Fredag / Helgplaner / Ikea / Ishockey / Ligan / Redigering / Städning / TGIF / Tvätt / Tömma tvättkorgen / Vaasan Sport / Vardag
Kommentarer (3)

Dagens fotograferingIdag har jag fotograferat för Emendo hela dagen. Det blev en riktigt trevlig dag ute i Petsmo, och det är förstås jättetrevligt att de ville använda mig som fotograf en gång till. Bilderna i kollaget är nämligen från den förra fotograferingen tillsammans med Emendo. Den gången hade vi modeller på plats men idag var det mera produktfokuserat. Och jag visar förstås upp dagens bilder sedan då de är klara och "godkända"!
 
Innan jul hittade jag flera stycken sånahär produkter i butiken. Det är ju onekligen ganska trevligt att hitta sina egna bilder på produkter som säljs lite överallt i stan. Jag tror att jag hittade just det där paketet på Citymarket i Stenhaga, men jag har också hittat Jessica på en produkt i Minimani. Hehe. 
 
Men nu är jag faktiskt ganska loppuslut, det tar på krafterna att vara superkoncentrerad hela dagen. Jag förstår inte riktigt att klockan bara är 21 ännu. Skulle gärna gå och lägga mig redan nu fastän jag annars är en riktig nattuggla ;) 
 
Sara.
Publicerat i Foto: Produktfotografering
Taggar: Bastu / Bastuprodukter / Emendo / Foto: Produktfotografering / Fotograf / Fotografering / Fotojobb / Loppuslut / Petsmo / Produkter / Produktfotografering
Kommentarer (4)

En lerig onsdagspromenad och KAJ-biljetterNi kanske vet att jag gärna promenerar ner till Karperöfjärden med Elmeri på våra promenader. Elmeri är inte alltid av samma åsikt. Speciellt inte när stranden är riktigt lerig så att man sjunker ner fem centimeter då man försöker ta sig fram. Jag har ju gummistövlar, så mig går det ingen nöd på. Men Elmeri som ofast är barfota tycker inte att det är riktigt lika roligt att vandra i leran. Jag erkänner att det kanske är lite väl lerigt vid stranden just nu...


Klockan 12 idag släpptes det mera biljetter till humorgruppen KAJ:s föreställningar vid Wasa Teater. Jag hade placerat mig framför dator och förberett mig för att agera snabbt. Men precis klockan 12:00 när jag hade placerat mina biljetter i NetTickets köpkorg blev hela sidan superlångsam och kraschade. Det gick inte att klicka sig fram någonstans. Jag insåg att det nog inte skulle lyckas via internet och började istället ringa till Wasa Teaters biljettkassa och kom fraktiskt fram efter 15 minuter. Det tutade upptaget hela tiden men av ett mirakel råkade jag väl ringa just i rätt sekund och fick boka biljetter till föreställningen! Yes! Biljetterna lär ha tagit slut på bara en timme. Så det var verkligen hård åtgång på dem!
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2014
Taggar: Biljetter / Föreställning / Gula gummistövlar / Gummistövlar / Humorgruppen KAJ / KAJ / Karperöfjärden / Lera / Lerigt / Promenad / Slask / Slask-outfit / Slaskväder / Vardag / Vardagen / Wasa Teater
Kommentarer (2)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar