Monday morning


Idag tänkte jag sitta här, sörpla på kaffe och skriva på gradun. Det har gått ganska trögt hittills med graduskrivandet, om jag får erkänna. Men jag känner att jag har lite flow idag! Just nu har jag dessutom bara ett fotojobb som hänger i luften och det är så lite kvar att jag borde bli klar på någon timme. Jag har med andra ord all tid i världen för gradun idag. 
 
På måndagar brukar jag alltid planera min vecka, göra to-do-listor, skriva in saker i kalendern och annars bara fundera över vad som måste göras under veckan. Känslan när man också märker att man har lyckats kryssa av varendaste punkt från föregående veckas lista är också riktigt skön. Då får man vända blad med gott samvete.
 
Jag blev förresten väckt av att postgubben ringde på dörren imorse. Han kom med ett överraskningspaket från firman jag beställde USB-minnen av. Ett lyxigt kexpaket fick jag som gåva för lite strul. Helt fantastisk service!
 
Bäst att fortsätta med gradun nu när lusten finns. Ha en bra måndag allesamman!
 
Sara.
Publicerat i Jobb och studier / Morgonstund ♥ / Vardag 2013
Taggar: Bra betjäning / Flashbay / Gradu / Gåva / Hanken / Jobb / Kaffe / Listor / Morgonkaffe / Morgonstund / Måndag / Måndagsmorgon / Planering / Postgubben / Service / Studier / To-do
Kommentarer (4)

Syskonfotografering

För två veckor sedan hade jag en syskon-/barnfotografering inbokad med två små killar. Supercharmiga båda två! Jag fick så många bra bilder, så här kommer en riktig bildbomb från fotograferingen.
 
Vi började på en åker.


Fortsatte på en gård med en massa äppelträd. 

 
Och sedan vidare till Smedsby hembygdsförening.
 
 
Jag erkänner att jag alltid är lite extra nervös när det gäller att fota barn, det går ju liksom inte att säga till dem vad ska göra, utan de gör vad de vill och så får man bara hänga med. Ibland är barnen också lite blyga till en början och då får man försöka leka sig fram.
 
Men det gick ju riktigt bra även denna gång och jag är själv jättenöjd med bilderna.
Och vilket fantastiskt höstväder vi råkade få!

Sara.
Publicerat i Foto: Barn
Taggar: Barnfotografering / Foto: Barn / Fotograf / Fotografering / Korsholm / Sara Holtkamp Photography / Smedsby / Smedsby hembyggdsförening / Syskon / Syskonfotografering / Vasa
Kommentarer (6)

Myskvällen


Här kommer några bilder från gårdagens myskväll hos Anna. A och R har ganska nyligen flyttat och har det verkligen superfint i den nya lägenheten. Jag har hälsat på hos dem många gånger förut, men aldrig i kvällsmys-stämning. Och det var verkligen, om möjligt, ännu mysigare och finare hos dem igår kväll. Det var alltså knytkalas, och jag och Philipp hade tagit med oss getost-prosciutto-tranbärs-crustinis. Om jag får säga det själv så tycker jag att de blev riktigt lyckade, och superlätta att laga dessutom. (Eventuellt kommer jag med recpetet här på bloggen inom kort.) Vi hade en riktigt trevlig och mysig kväll och pratade bokstavligen bort halva natten. Tack för igår!

Sara.
Publicerat i Fester och helger
Taggar: Crustinis / Getost / Knytkalas / Lördag / Myskväll / Myys / Prosciutto / Tranbär / Vänner
Kommentarer (1)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar