Replotbron

 
I tisdags hade vi terminsavslutning med Karperö-fotokursen och träffades vid Fjärdskär/Replotbron. En stjärnklar himmel, inte för kallt och inte för blåsigt. Ganska bra förutsättningar. Men det var fruktansvärt mörkt, jag hade tänkt mig någonting liknande som jag fotade för två år sedan med fotokursen vid Replotbron, men det gick ju inte alls då det var mycket mörkare denna gång. Men jag är ändå riktigt nöjd med hur resultatet blev!
 
 
Och sedan grillade vi korv och myste en stund framför elden innan vi åkte hem igen :) 
 
Sara.
Publicerat i Foto: Natur
Taggar: Eld / Fjärdskär / Foto / Foto:Natur / Fotokurs / Grilla / Höst / JFK / Karperö / Korv / Mörkt / Nattfotografering / Natur / Naturfoto / Replot / Replotbron / Stjärnklart / Stjärnor
Kommentarer (4)

Tavlorna


Ikväll bjuder jag på bildbevis över att tavlorna faktiskt kom sig upp på väggen i söndags. Jag är riktigt nöjd med dem och glad över att vår köksvägg inte längre är vit och kal. Eventuellt ska jag sänka tavlorna lite, eftersom jag tycker att de kom lite väl högt upp. Som tur är det lätt att sänka dem en gnutta eftersom de alla har en justerbar metalltråd. 
 
Orsaken till varför jag fortfarande sitter vid datorn den här tiden är att Philipp kommer hem från Berlin inatt och jag har lovat hämta honom från flygfältet. Jag sitter med andra ord och sörplar te och försöker hålla mig vaken. Jag köpte faktiskt tre nya sorters clipper-te igår och har testat alla ikväll. Bäst av dem var nog Green Tea with Ginseng Enhanced with Raspberry Flavour. Egentligen hade det suttit bra med lite sleep easy-te den här tiden på dygnet, men jag vill ju inte bli trött riktigt ännu. 
 
Sara.

En helt vanlig tisdag


Som vanligt har jag suttit och skrivit på min gradu idag, vid Hanken med Sofia förstås. Vi tog lunchpaus i Saluhallen vid Bistro A.W. Stenfors. Jag åt en club sandwich med kallrökt lax och fetaost som var helt makalöst god! På vägen tillbaka skulle vi in till Sweet Vaasa på ett annat ärende, men jag kunde inte motstå att köpa med mig en liten morotscupcake att avnjuta under eftermiddagspasset i datasalen. Jag fick jättemycket gjort idag på gradun och är helnöjd med dagens arbetsinsats. Nu på kvällen har jag varit på fotokurs och så mycket annat har jag inte hunnit med. Ja, eller gått ut med Elmeri förstås. Nu börjar jag vara ganska trött och det ska bli skönt att krypa ner under täcket, jag är fortfarande lite frusen efter att ha varit ute och fotat Replotbron i några timmar.
 
Sara.
Publicerat i Jobb och studier / Vardag 2013
Taggar: Bistro A.W. Stenfors / Club Sandwich / Cupcakes / Datasalen / Elmeri / Fetaost / Fotokurs / Gradu / Hanken / Ingen graduångest idag / Kallrökt lax / Lunch / Replotbron / Sofia / Studier / Sweet Vaasa / Trött / Vardag
Kommentarer (2)
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar