Pizzakväll hos mammaJag hade inte direkt flyt på jobbet idag. Precis hela dagen har jag redigerat studentbilder och plötsligt bestämmer sig Photoshop för att krasha och alla bildinställningar ryker förstås med. Bilderna finns ju kvar men flera, flera timmars redigeringsjobb var borta. Jag var lite arg. Som tur hann jag ändå bli klar med bilderna, men jag hann inte börja på med nästa jobb som planerat. Gissa om det lät som en bra idé när mamma föreslog pizzakväll i Smedsby :)
 


Det var galet gott med Kotipizza, har inte ätit på evigheter. Passade på att tassa omkring i mammas trädgård och fota en massa fint i kvällsljuset. Inte det lättaste att försöka ta bilder på sig själv med kameran på en sten ;)
 


Till efterätt: gräddtårta! 


En riktigt bra kväll på alla sätt och vis! 


Vi får hoppas att jag och Photoshop är lite bättre vänner imorgon. Imorgon har jag annars ett studentkalas hos kusin i Esse och ett fotojobb på kvällen! Skoj, skoj!
 
Och tänk att det är JUNI imorgon!

Sara.
Publicerat i Vardag 2013
Taggar: Hos mamma / Kvällssol / Mamma / Mammas trädgård / Motljus / Pizza / Sommar / Trädgård / Vardag
Kommentarer (2)

Promenad med Annu med MattiIgår innan agilityn passade jag på att hälsa på Annu och Matti igen. Vi gick en liten promenad genom skogen bakom stallet, Annu med sin Matti och jag med min Elmeri. Det var sinnessjukt mycket mygg i skogen, så det gick verkligen inte att stanna en sekund utan att bli myggmat. Som tur var det lite bättre sedan på träningen eftersom planen ligger i solen. Förresten så var Elmeri faktiskt ganska bra på agilityn igår, han sprang bara iväg en gång. Haha.
 
Sara.

Är det redan torsdag?


Hur snabbt har inte den här veckan gått? Jag kan bara inte förstå att det redan är torsdag. Jag har haft en hel massa fotojobb den senaste veckan så tiden har bara rusat iväg. Totalt fem studenter, en ettåring och en syskonfotografering inom loppet av en dryg vecka. Kameran och jag har jobbat hårt :) Och nu har jag bara en student kvar. Det är sjukt kul att ha så många fotograferingar inbokade och det bästa är ju att man inte ens hinner bli nervös inför ett jobb om man har fotojobb var och varannan dag. Nu har jag bara X antal timmar framför datorn och photoshop framför mig. Det är verkligen synd att man inte kan redigera bilder utomhus, annars skulle jag sitta ute på terrassen med datorn just nu ;)
 
Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar