TjugofemårsfestenIgår kväll firade hade jag ordnat kalas för min vänner. Vi firade min tjugofemårsdag! Ännu känner jag mig inte så gammal, men det kanske kommer ;) Festen var riktigt, riktigt trevlig och efteråt fortsatte vi till Ollis. Idag är jag trött med glad. Tack allihopa för en riktigt bra födelsedagsfest!
 
Sara.
Publicerat i Fester och helger
Taggar: 25 år / Cupcakes / Fest / Födelsedag / Födelsedagsfest / Jag / Kalas / Ollis / Party / Vänner
Kommentarer (5)

Påskkaffe och påskstädning


Jag vet egentligen inte vad som anses vara okej på en långfredag, men vi har i alla fall haft full rullen hela dagen. Mamma kom hit på eftermiddagen på ett litet arbetsbyte. Jag bakade cupcakes till hennes gäster och bjöd på kaffe + memma medan hon hjälpte oss att städa. Helt okej byte tycker jag som älskar att baka! :)


Påskens tredje memma för mig idag. Mums! Alltså jag glömmer varje år bort hur gott jag tycker att det är ;) Det enda som hör till vårt påskbord är just memma. Annars finns det egentligen ingenting speciellt som vi äter på påsken. Vad brukar ni ha på påskbordet?


Och efter kaffe- och memmapausen fortsatte vi med städningen igen:


Nu på kvällen har vi varit på agility till Malax. Båda pojkarna. Elmeri har helt plötsligt blivit jättemycket bättre från ingenstans. Jag är supernöjd! Fast det var lite pinsamt att jag hade glömt Elmeris godis hemma...
 
Jag hade ännu tänkt svänga ihop en cheesecake ikväll inför morgondagens festligheter, men nu kanske det blev lite väl sent. Fast kanske om jag rör ihop allting för hand så borde det åtminstone inte störa grannarna? Det är bara så fruktansvärt jobbigt att vispa äggvitorna hårda för hand! ;)
 
Sara.
Publicerat i Högtider / Påsk
Taggar: Agility / Arbetsbyte / Baka / Cheesecake / Eftermiddagskaffe / Elmeri / Kaffe / Mamma / Memma / Påskbordet / Påsken / Påsken 2013 / Städning / Äggvitor
Kommentarer (3)

Study date


Jag kände att jag behövde komma bort en stund hemifrån idag. Jag har stora problem med att koncentrera mig hemma då jag ser allt som ännu är ogjort inför lördag. Baka, städa, diska, tvätta... och allt annat. Bokade in en pluggdejt med Mizza på Tritonia och där satt vi faktiskt och jobbade riktigt effektiv i några timmar. Jag blev nästan helt klar med en hel inlämningsuppgift! Yes! Jag känner att detta är något vi måste göra igen. Jag är sällan så effektiv med skolarbeten som jag var idag. Nu förtjänar jag nästan lite påsklov i några dagar ;)

Sara.
 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar