Dagens träningDet blev samma koncept som förra torsdagen. Träning genast efter skolan tillsammans med Annu. Det är praktiskt att fara till gymmet direkt efter skolan så slipper jag åka in till stan tusen gånger under en dag. Det är bara synd att inga timmar går på eftermiddagen så det blir alltid bara salen då. Men det är ju i alla fall mycket trevligare om man har sällskap! Denna gång blev det benträning. Jag hann också testa de nya skorna på löpbandet en stund, och det kändes riktigt bra!
 
Jag har ganska just kommit hem nu och ska börja med middagen. Jag ska pröva på hemlagad tortillapizza. Om det blir bra tänkte jag faktiskt dela med mig av receptet lite senare. Ciao!
 
Sara.

Gjort idag


Jag har varit ganska effektiv idag. Skrivbordet är städat och tvättkorgen är tömd. Printern är installerad och bokföringen är på G. Dessutom har ett par yllesockor börjat ta form (mina första!). Med andra ord, en riktigt bra onsdag. Ännu fattas bara att åka iväg till simhallen och vattenlöpa en stund och så kan vi sätta punkt för denna dag.
 
Sara.
Publicerat i Vardag 2013
Taggar: Elmeri / Företagsjobb / Jag / Skrivbord / Stickning / Träning / Trådlös printer / Tvättkorg / Vardag
Kommentarer (3)

Ugnspäron


Idag provade jag på ett nytt mellanmål. Ugnspäron. Detta passar mig ypperligt eftersom jag är allergisk mot nästan alla råa frukter som finns. Har frukten kokats eller varit i ugnen är det inga problem men råa frukter kan jag inte äta alls. Päron är en av mina favoritfrukter, men jag kan ju så sällan äta den! Idag bestämde jag mig för att experimentera lite med päron och jag måste nog säga att det blev ett riktigt lyckat recept.
 
Ugnspäron
 
Två päron
Honung
Hasselnötter
Kanel
 
Skär päronen i bitar och och strö över honung, hasselnötter och kanel.
20 minuter i ugn. 200 grader.
 
Jag skrev inte upp några mängder utan körde på känsla, jag gissar på ungefär två teskedar honung och tre teskedar hasselnötter. Om man vill göra det mer som en efterrätt än ett mellanmål så bör man ta lite mera honung. Min version blev inte alls så söt. Om man vill lyxa till det lite så kan jag tänka mig att glass eller vaniljsås skulle passa riktigt bra tillsammans med ugnspäron.
 
Mums mums!
 
Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar