Min dagEtt instagramcollage över min dag. Hanken - Hemma - Träning. Efter att ha suttit i skolan halva dagen blev jag enormt sugen på att träna ikväll och eftersom Sofia drar spinning på torsdagkvällar och eftersom spinning är skonsamt för axlar så bestämde jag mig för att köra iväg till gymmet innan Philipp skulle hämtas från tåget. Spinningen gick hur bra som helst, det var ett tungt pass och jag kände nästan ingen smärta alls i axeln. Yes! Men efter spinnen gick jag ännu på core30, vilket visade sig vara mycket mindre skonsamt för axlar. En mindre lyckad idé.
 
Hur som helst har jag haft en riktigt bra dag, och det är verkligen skönt att ha fått hem Philipp redan ikväll!
 
Sara.

Sista februariJag är så glad över att vi hoppar över till mars månad imorgon. Det betyder att period 3 riktigt snart är över, att vi snart åker iväg till Tyskland och att jag får fira min födelsedag! En massa bra saker att se fram emot i mars.
 
Jag är påväg till Hanken nu på två föreläsningar, men först ska jag luncha med Cia. Ni ser att jag inviger min fina stjärnscarf idag. Tillsammans med en svart tröja och jeans. Men nu måste jag rusa, vi hörs!
 
Sara.
 

Vårsol och takdropp


Nu börjar ljuset verkligen vara tillbaka. Fastän jag kom hem först halv 5 idag hann jag ändå gå en ganska lång runda i solskenet tillsammans med Elmeri. Det är kanske inte världens mest lyckade kombination att vandra i slasket med en kortbent fyrfoting, men det är det absolut värt! Jag blir på så bra humör när solen lyser och vattnet droppar från takrännorna.
Snart är det vår!Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar