Spinning med Sofia


Igår kväll var jag på spinn + core tillsammans med Sofia. Egentligen är jag inte så heeemskt förtjust i just spinning, men eftersom det var Sofia som drog det, och eftersom det faktiskt va hennes sista timme (!) på Lady Line ville jag ändå gå på just hennes timme! Det blev ett riktigt svettigt pass, och det var faktiskt riktigt skönt att komma ihåg med träningen igen efter att jag har varit förkyld i vad känns som en evighet. Yes!
 
Sara.

Dagens outfit: svart!


Dagens outfitinspiration (och inspiration till outfitinlägg) kommer från Linn Jung. Hon har nämligen outfit-vecka på G, inspirerad av Karins slow-fashion-föreläsning där Karin rekommenderade oss att titta tillbaka i bloggarkivet och analysera vilka kläder man verkligen trivs och passar i.
 
Själv kan jag bara konstatera att jag trivs mycket bra i svart. Jag försöker alltid envisas om att "inte köpa en massa svart". Men varför egentligen? Om jag känner mig bekväm i svart borde jag väl rimligtvis få köpa svarta kläder också. De är ju faktiskt de kläderna jag sedan använder mest. Ingen vits att köpa en massa superfärgglada kläder som ser fina ut på klädhängaren och som jag sedan bara använder en gång. Fast jag vill nog ändå inte vara svart varje dag, men det är okej då jag känner för det! För övrigt kan jag konstatera att mina svarta jeans från BikBok kan vara de bekvämaste jeansen någonsin, samt att jag älskar lösa överdelar. Sneakers trivs jag inte så bra i, ballerinas är mera min grej.
 
Lärdomar: Det är faktiskt okej att ha på sig svarta kläder, lösa överdelar är bra, ballerinas = ♥!
 
Sara.
 
 
Publicerat i Dagens outfit
Taggar: Dagens outfit / Karin - Karkki / Linn Jung / Outfit / Outfitanalys / Slow fashion / Svart
Kommentarer (1)

Personalfest 5.0


Igår var det alltså dags för den traditionsenliga personalfesten, för femte året i rad. Årets plan var inte att gå ut och äta, utan att laga mat. Fast nu slutade det med att vi inte ens lagade maten själva, utan fick lyxen att njuta av Merjas mammas supergoda grillbiffar med kryddsmör. Mums!
 

Vi började alltså kvällen hemma hos Merja. Åt, pratade och njöt av utsikten!
 

Sedan fortsatte vi in till stan och Ollis (det självklara tisdagsstället), där vi förstås dansade halva natten lång. Det blev med andra ord (än en gång) en riktigt lyckad personalfest!


Och bättre arbetskompisar får man verkligen leta efter!
 
Sara.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar